Speltips

Speltips Tromsø - Anzhi

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-11-07 21:00 Spela här

Speltips Tromsø - Anzhi
Land: Land Liga: Europa League
Odds: 2.25 Speltips: 2
2013-11-07 21:00 Tromsø - Anzhi 2 2.25 Floyd_jr

Her en kamp fra euro league.
Tromsø møter Anzhi. Disse møttes i omvendt møte da vant Anzhi 1-0 i en kjedelig og sjansefattig kamp. Tromsø skapte kun 2 halvsjanser i kamp hvor Anzhi var det beste laget.
Forutsetningene for denne kampen er dog avgjørende for mitt spill.
Tromsø har sin viktigste kamp for året, sannsynligvis den viktigste kampen på 10 år på søndag. Da spiller de borte mot Brann i en kamp for å overleve i tippeligaen.
Den kampen må vinnes og de er også avhengig at Sarpsborg ikke vinner sin kamp for å klare kvalik. Taper de på søndag rykker de ned. Og det vil koste klubben opp mot 15 mill. Samt at spillerne er tvunget til et lønnskutt på over 20 prosent. Samt at de blir tvunget til å selge de beste spillerne. Som man skjønner, kampen på søndag er det hele klubben og spillerne har i tankene. Så hva med denne kampen da. Den må spilles uansett. Det kommer til å bli store utskiftninger. Hvor store utskiftninger vil ikke treneren ut med ennå bortsett fra at han har sagt at det vil bli utskiftninger.
Tromsø kommer mest sannsynligvis å stille med et reservelag. De kan umulig ta sjansen på å få skader samt slitne spillere inn mot årets viktigste kamp. Husk denne kampen spilles kl 2105 i et vinter kaldt tromsø på kunstgress. Da blir det lite tid til restitusjon og kvalitets trening på torsdag og fredag før de reiser til Bergen på lørdag.
Anzhi ligger sist i russisk serie. Har ennå ikke vunnet og sliter med å score mål.
De mistet som kjent de beste spillerne som hadde høyest lønn da klubben valgte å redusere satsingen. Men de har forsatt mange gode spillere. Og når man kan ha en norsk landslagspiller på benken i Demidov da er det faktisk et kvalitets stempel.
Spillerne til Anzhi holder et høyere nivå enn Tromsø. De slo et toppet Tromsø sist.
Nå møter de et sannsyligvis meget meget reserve preget Tromsø med tanker fokus og innsats rettet mot søndag og ikke inn mot denne kampen. Vinner Anzhi denne kampen er de så å si videre i euro league.
Borte oddsen har rast i markedet, Og vil forsette og gjøre det når forutsetningen for denne kampen blir kjent. Borte seier bør spilles snarest og den har ennå meget fin verdi. Jeg spiller 9 units

Floyd_jr - 05 November, 2013, 08:13

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Floyd_jr - 2013-11-07 19:59:54

Legger ut Tromsøs lagoppstilling her :
Åtte spillere er nye sammenliknet med forrige seriekamp mot Strømsgodset. I tillegg velger Steinar Nilsen å starte kampen med en annen formasjon enn den vanlige 4-4-2.
– Om det blir 4-3-3 eller 4-1-4-1 vil vel avhenge litt av kampforløp, men hovedpoenget er at Hendrik Helmke ligger i en dyp midtbanerolle, forklarer Nilsen.
Laget (4-3-3): Marcus Sahlman – William Frantzen, Jaroslaw Fojut, Josh Pritchard, Kent-Are Antonsen – Lars Gunnar Johnsen, Hendrik Helmke, Hamza Zakari – Steffen Nystrøm, Runar Espejord, Thomas Drage.
Benken: Benny Lekström, Adnan Causevic, Ruben Kristiansen, Remi Johansen, Thomas Kind Bendiksen, Mathias Johnsen, Morten Moldskred.

Dette er identisk lagoppstilling som jeg kom ut med i morges.

Lazzon - 2013-11-07 18:23:11

Laki

Håller helt med, kolla min rek ;)

stringtros - 2013-11-07 17:01:41

djuret du e king...Ytterligare en ensidig "rek" som enbart bygger på troms att dom ställer över spelare.

stringtros - 2013-11-07 16:55:57

floyd...ja tacker för info...spela den till 2,3 mycke nöjd e ja...

DJURET - 2013-11-07 16:44:42

Låter bli maatchen helt blir min slutsats iallaf :)

Laki - 2013-11-07 16:21:38

Om ingen verkar vilja vinna kanske ett underspel vore på sin plats?

peekaboo - 2013-11-07 15:08:59

Från Nettavisen.no

Dagens spill
233. Tromsø—Anzhi Makhachkala
Europa League. Tromsø kom seg hjem fra Dagestan med æren i behold fra det forrige oppgjøret, selv om det endte med 0-1-tap. Vertene kunne fort ha vunnet med større sifre, men Gutan leverte likevel en godkjent innsats mot en motstander som var bedre. Kun blitt med det ene poenget fra hjemmekampen mot Sheriff for Tromsø, som ligger sist i gruppa. Det er lite å gjøre med Tottenham på topp, men kampen om annenplassen er åpen. Anzhi ligger best an med fire poeng, mens Sheriff jager bak med to mindre.

Tromsø er avhengig av å vinne i dag for å ha realistiske muligheter for avansement, men fokuset ligger allerede i helgens skjebnekamp mot Brann. TIL melder på sine hjemmesider at Steinar Nilsen forbereder seg på å ta hele spillerstallen i bruk i løpet av de to neste kampene, og Brann-oppgjøret har naturligvis førsteprioritet. Jaroslaw Fojut er suspendert til helgens seriekamp og startet etter trolig mot Anzhi, men ellers kan vi forvente et meget alternativt Tromsø-lag.

Anzhi sliter i likhet med vertene i serien, og sist torsdag røk det også ut av cupen med 0-1-tap borte mot 1.divisjonslaget Alania. Fjorårets bronsevinner ligger sist på tabellen med seks fattige poeng fra femten kamper. Klubbens rike onkel Suleyman Kerimov har brukt enorme summer på å styrke stallen de siste årene, men nå er kjøpefesten over. Etter sesongen startet med fire seiersløse kamper tok tålmodigheten slutt for milliardæren, som beordret kraftige kutt i budsjettet. Ut forsvant blant annet Willian og Samuel Eto, men russerne kan fremdeles mønstre et sterkt lag sammenlignet med Tromsøs alternative utgave.

Steinar Nilsen bekreftet i går at store deler av dem som normalt utgjør førsteelleveren i Tippeligaen, vil bli spart i dag, slik at TIL skal kunne stille så godt forberedt som mulig til søndagens skjebnekamp. 17 år gamle Runar Espejord er en av åtte nye som kommer inn på laget. William Frantzen ser også ut til å få sjansen fra start. Den tjue år gamle midtbanespilleren har kun spilt noen få minutter mot Differdange i EL-kvalien for A-laget i år.

Selv om russerne sliter i den hjemlige serien bør det være klasseforskjell når de møter Tromsøs B-lag. 2.00 i odds på borteseier synes godt betalt med tanke på forutsetningene og Anzhi blir dagens spill.

Spilleforslag 1 torsdag (spillestopp kl 17.55):

DJURET - 2013-11-07 13:46:11

Keepere: Marcus Sahlman og Benny Lekström.
Forsvar: Adnan Causevic, Ruben Kristiansen, Jaroslaw Fojut, William Frantzen, Kent-Are Antonsen.
Midtbane/angrep: Remi Johansen, Josh Pritchard, Mathias Johnsen, Hendrik Helmke, Hamza Zakari, Lars Gunnar Johnsen, Thomas Kind Bendiksen, Steffen Nystrøm, Thomas Drage, Runar Espejord, Morten Moldskred.
Miika Koppinen er skadet og under alle omstendigheter uaktuell til kampen, men også andre faste førstelagsspillere blir spart til kveldens kamp: Hans Norbye, Magnus Andersen og Zdenek Ondrasek.

Saknar således 4 ordniarie spelare i truppen INTE HELA LAGET.

DJURET - 2013-11-07 13:36:18

Ytterligare en ensidig "rek" som enbart bygger på troms att dom ställer över spelare, fortsatt ser det liknande ut i anhzi.

Haha blir schitzofren av denna match

peekaboo - 2013-11-07 13:27:13

4. kamp i gruppespillet.
TIL tar imot Anzhi i vinterlige Tromsø i novemberkulda. Normalt et scenario som ville passet "gutan" svært bra, men søndagens seriekamp i Bergen har all fokus for tida i Tromsø, og denne kampen blir derfor kraftig nedprioritert.
Jeg vil komme tilbake til TILs lagoppstilling når den blir offentliggjort, men endel ting skal allerede være klart.
- så og si samtlige spiller som startet mot Godset på søndag står over her. Fojut som må sone i Bergen er unntaket.
- midtbanespiller Prichard blir Fojuts makker på stopperplass
- Ondrasek og Drage skal spille en omg. hver her.
- resten av plassene vil bli fylt opp av reserver og juniorspillere.

Om disse opplysningene stemmer betyr det et svært ungt og urutinert Tromsølag på banen i morgen.
TIL har muligens Tippeligaens tynneste stall etter årets spillersalg, og da sier det seg selv at det ikke er mye å putte inn når de beste skal hvile.

Anzhi vant motsatt kamp fortjent nok, vil med seier her, samtidig som Tottenham høyst sannsynlig vinner mot Sheriff, på det nærmeste sikre avantsement fra gruppespillet. Dette bør være motivasjon nok i massevis for russerne, og mot et for dagen svært svakt Tromsølag tror jeg dette kan bli rått parti.

bet365 høyest av samtlige nå med 2.3. De øvrige ligger rundt 2.15. Her ligger det fort enda bedre verdi i hc-seier, men til Oddsnett-Ligaen bruker jeg denne.

Westlund - 2013-11-07 13:24:37

Rygg! Tack för bra rek!

DJURET - 2013-11-07 11:14:31

Floyd

Läs vad bämbäm skriver.

Hvor aer din källa pa Ahnzis trupp? Ge url.

Floyd_jr - 2013-11-07 11:04:09

Vil bare legge til at Tromsø kommer med 3 debutanter i dag deriblant en 17 år gammel midtspiss. Pga regler at kun påmeldte spillere kan benyttes i euro league kan ikke flere spillere spares i dag. Laget er naturlig nok ikke samspillt med kun 1 formasjons trening bakom seg og flere av spillerne spiller dessuten ut av vante posisjoner.
Anzhi kommer med full tropp bortsett fra Eshenko som er hjemme i russland og Traore som ikke er match fit ennå. Hvem som spiller får man dog ikke vite før officielle line ups er ute 1 time før kick off.
Skal og er stor forskjell på lagene. Sist møte hadde Anzhi 60-40 i ball pos mot et toppet Tromsø. Verdien i borteseier er udiskutabel. Så gjenstår det bare å se om de vinner akkurat denne kampen. Lykke til...

DJURET - 2013-11-07 09:31:49

Det er slett ikke uvanlig at trenere bruker pressekonferansene i forkant av viktige kamper til å bedrive tåkelegging av egne styrker og svakheter, og til å så tvil om hvilke spillere som er skadet eller friske. Gadzhiev brukte pressekonferansen på Alfheim til å fortelle at mange av Anzhis spillere ikke kan spille på Alfheim-dekket.
– Kunstgress er vanskelig. Ballen får en helt annen stuss enn på naturgress. Ballen triller mer på kunstgress. Vi har en gruppe spillere som av helsemessige grunner ikke kan spille på dette underlaget, påsto treneren – via tolk.
Det eneste konkrete eksemplet han nevnte, var Andrei Eshenko, som har fått seks måneders forbud mot spill på kunstig underlag. Eschenko er ingen hvem som helst: Han er venstreback og landslagsspiller – og i møtet mellom TIL og Anzhi i Moskva var han banens soleklart beste spiller – ikke minst på grunn av sine offensive bidrag.
– Når du sier «gruppe» spillere; hvor mange er det som ikke tåler kunstgress?
– Det får dere vente til kampen med å se, sier treneren.
Det kan for øvrig diskuteres hvor vidt kunstgress er ukjent som underlag for Anzhi.

DJURET - 2013-11-07 09:31:37

Akta er!! Bara en varning. Presskonferans med Ahnzis coach, citat följer

bungel66 - 2013-11-07 08:31:31

Hmm intressant ;) ryggar !!

DJURET - 2013-11-07 08:21:26

TACK BÄMBÄM

avstår

bämbäm - 2013-11-07 08:07:37

hmm min kommentar plockades bort. "For Anzhi, its a similar situation, they are rock bottom of the RPL and dont care about this game much at all. The coach will prioritise the league match against Amkar on Sunday and some players will not even travel to norway but will prepare for the league match.
"

DJURET - 2013-11-07 01:21:49

Intressant. Kan bli ett spel på denna, frågan är ju hur "bra" Anzhi är, kanske räcker med sugna rotationsspelare i tromsö för att slå dom. Men intressant är det. Bra rek

Floyd_jr - 2013-11-06 20:20:22

Her er mer info om kampen. Tromsø bytter 8 mann fra sist seriekamp.
Startoppstilling mot Anzhi:
Marcus Sahlman, William Frantzen, Jaroslaw Fojut, Kent-Are Antonsen, Lars Gunnar Johnsen, Hendrik Helmke, Zakari Hamza, Steffen Nystrøm, Runar Espejord og Thomas Drage ble samkjørt i en 4-3-3/4-5-1-formasjon
Av disse er det kun 4 spillere som har spilt på a-laget regelmessig og kun 2 av de har vært fast. Som tidligere sagt så er all prioritet på søndags kampen.

jewjutsi - 2013-11-05 22:51:01

norska+wall of text mjaaaa
håller med stingtros

stringtros - 2013-11-05 16:08:28

gillar din rek min norska vän....e norbagge sj.... men skulle vilja veta va dom ställer upp me för lag.... som du säger ligan måste ju va prio ett...liggger ju sist i euro l gruppen me...skulle tacka för lite mer info från stringtros...

Haze - 2013-11-05 15:12:05

jewjutsi

Haha det är norska? Vissa ord är svåra men det mesta förstår man ju :)

tompaa - 2013-11-05 09:08:05

jewju

Han lirar bortaseger för han tycker det e bra värde

Pz

jewjutsi - 2013-11-05 08:40:08

Står det på grekiska? Fattar ingenting. Skriv vänligen på engelska om ni inte tänkt skriva på svenska så klart.

Guleböj och cp-truck