Det är ju ingen form att skryta över för detta Norwich om vi ser till de fem senaste matcherna. Inte om vi enbart ska se till resultaten i alla fall.
Men, det kanske vi inte ska göra, utan kanske mer blicka åt vilka jävla trassliga motståndare man mött.
För på de fem senaste bataljerna, då har man avverkat i Arsenal, Chelsea, Manchester U och Manchester C.
Det har ju naturligtvis gått åt helvete. Men det är ju faktiskt inget man kan klandra laget för. Det ska vara klasskillnad, helt enkelt.
Men, jag tycker mig se en fin chans att studsa tillbaka idag när ett vingklippt West Ham nu kommer på besök.

Gästerna har bekymmer med skadade spelare. Här är den trassliga listan gästerna helst hade sluppit.
Winston Reid, 10 spelade matcher. (B)
James Collins, 6 spelade matcher. (B)
Ricardo Vaz Te, 7 spelade matcher (F)
Lägg till på den listan Andy Carroll, Matt Taylor och Alou Diarra och man förstår relativt snabbt att Sam Allardyce inte har världens urval av spelare att du laborera med.
Man har, precis Norwich, haft förtvivlat svårt att göra mål. På fem spelade bortamatcher har man faktiskt bara lyckats att göra mål i en. Desto bättre har defensiven fungerat. Men med lite skadebekymmer där nu så kan vi väl hoppas att det börjar strula lite även där.

Norwich lär i sin tur ha längtat efter den här matchen efter två raka resor till Manchester. Med ett sämre facit i ryggsäcken.
Men till skillnad från West Ham så återfår man ett par gubbar i stället för att tappa en massa. Och det är inte vilka som helst som gör comeback här, först och främst den tilltänkta frälsaren Ricky van Wolfswinkel som sägs vara redo för att återta platsen i anfallet. Även Robert Snodgrass förväntas även han återkomma i en startelva. Och det är spelare som detta Norwich behöver i gott slag om den här säsongen ska vända någon gång.

Kort och gott.
Ett galet revaschsuget Norwich mot ett skadedrabbat West Ham. Till 2,55 så måste jag bara tro att chansen är god att för Kanariefåglarna lösa lite upprättelse.

This is the stats tab
This is the post tip