bet365 livestreamar matchen.

Tror mig hittat ett mycket intressant spel i lördagens Serie A match mellan 18e placerade Livorno och 15e placerade Udinese.
Det är två direkta skitlag som möter varandra denna lördagskväll där båda harvar i den nedre regionen av tabellen. Av de senaste sex matcherna så står båda på en vinst, en lika och fyra förluster. Lagen har inte mött varandra på tre år men de senaste fem mötena lagen emellan lyder som följer: 0-2, 2-0, 2-0, 0-0, 4-0. Alla i Udineses favör.

Kollar vi på lagens individuella form och tabell så har Livorno en poäng på de senaste fem matcherna, man har spelat åtta hemmamatcher och har vunnit två, kryssat två och förlorat fyra med 10-12 i målskillnad.
Udinese har fyra poäng på de senaste fem matcherna där den mest lysande poängen är 3-3 matchen borta mot Napoli för tre omgångar sen. Det enda som skrämmer mig här, och som kanske egentligen är det viktigaste, kommer vi till nu. Udineses bortaspel. På deras åtta bortamatcher har man en vinst, en lika men hela sex förluster och en målskillnad på 7-13. Det imponerar inte!

Jag har inte hittat någon laguppställning så klart men truppen som Franco Collavino har tagit ut och som flög till Livorno igår(fredag) består av 24 följande namn:

Målvakter: Brkic, Kelava, Scuffet.
Försvarare: Basta, Bubnjic, Danilo, Domizzi, Douglas, Garbriel Silva, Heurtaux, Naldo, Widmer.
Mittfältare: Allan, Badu, Fernandes, Jadson, Lazzari, Mlinar, Pereyra, Pinzi.
Anfallare: Di Natale, Maicosuel, Nico Lopez, Zielinski.

Livornos 23-manna trupp:

Målvakter: Aldegani, Anania, Bardi
Försvarare: Decarli, Coda, Rinaudo, Gemiti, Lambrughi, Ceccherini, Mbaye, Emerson, Valentini
Mittfältare: Belingheri, Luci, Biagianti, Mosquera, Schiattarella, Greco, Benassi
Anfallare: Siligardi, Emeghara, Paulinho, Borja

+ Udineses förkrossande inbördes statistik
+ Di Natale

- Udineses usla bortaspel
- Fyra poängs differensen i ligan

Var även inne på Udinese rak till 2.50 men ser större chans att ö1.5 sitter då risken för kryss alltid måste tas med i dessa italienska "krigarmatcher".

Mitt spel blir således Udinese ö1.5 mål till 2.75. Lycka till!

Twitter.com/dumondespel

This is the stats tab
This is the post tip