Speltips

Speltips New York Islanders - Toronto Maple Leafs

Sport: Ishockey Spelstopp: 2014-02-28 01:00 Spela här

Speltips New York Islanders - Toronto Maple Leafs
Land: USA Liga: NHL
Odds: 1,80 Speltips: Över 5,5 mål
2014-02-28 01:00 New York Islanders - Toronto Maple Leafs Över 5,5 mål 1,80 Haze91

Tjatjatja. En NHL natt som innehåller en mängd med matcher och jag väljer mötet mellan New York Islanders - Toronto Maple Leafs.

New York Islanders gick på OS vila med att förlora sista matchen hemma mot Colorado Avalanche med 5-2. En match som Avalanche gick fram till en 3-0 ledning efter den andra perioden. Islanders gav sig dock inte och var ikapp till 2-3 men föll tillslut med 5-2 efter att ha släppt in två mål i matchen sista minut i öppen kasse.
På Islanders tio senaste matcher så har det slutat med 3 segrar, 6 förluster och 1 förlust efter övertid/straffar.
Med den sviktande poängskörden så har slutspelsdrömmarna försvunnit allt mer och mer för Islanders. Med 52 poäng efter 60 spelade matcher så befinner sig Islanders på en fjortonde plats i Eastern Conference. Med 14 poäng upp till slutspelslagen med 44 poäng kvar att spela om så gäller det att segrarna börjar komma.
Jag har sagt det förut men säger det igen, att en orsak till att Islanders ligger där laget ligger är att defensiven är alldeles för sisådär. Ett anfallsglatt gäng som inte har rätt målvakt som kan hålla ner siffrorna utan det blir mycket mål framåt men ännu mer bakåt. Med en målskillnad på 164-200 så är Islanders det lag i Eastern Conference som har släppt in flest mål av samtliga i Eastern Conference. Ett snitt på 6,06 mål per match.
Hemmaspelet har inte varit något att hänga i julgranen denna säsong. Med 24 poäng på 30 hemmamatcher så är Islanders Eastern Conference sämsta hemmalag. Med en statistik på 8 segrar, varav 3 efter övertid/straffar och 22 förluster, varav 8 efter övertid/straffar och en målskillnad på 81-99. Ett snitt på 6 mål per match.
Islanders har smått osannolikt förlorat sex raka hemmamatcher och har på dessa sex förlust matcher släppt in 27?!?!?! mål. Och har gjort 15 framåt. Alltså 42 mål på sex senaste hemmamatcher ger ett osannolikt snitt på 7 mål per match. Noterbart är att fyra av sex förluster har kommit mot topplag. (Avalanche, Bruins, Blues och Penguins)
En olycklig faktor för Islanders är att stjärnan John Tavares har skadat sig och det slutade så illa att han blir borta resten av säsongen. (dog slutspelsdrömmen med det beskedet)
Islanders kommer komma till spel inatt utan:
M. Martin (spelar ev inatt)
J. Tavares
F. Nielsen

Maple Leafs avslutade med en 3-1 seger över Vancouver Canucks. En seger som går tacka J. Bernier som storspelande, som han har gjort många gånger under säsongen. Maple Leafs vände ett 0-1 underläge i den tredje perioden till seger 3-1.
På Maple Leafs tio senaste matcher så har det slutat med 7 segrar, 2 förluster och 1 förluster efter övertid/straffar 7-2-1.
Med den fina formen innan uppehållet så befinner sig Maple Leafs på en femte plats i Eastern Conference med 70 poäng efter 60 matcher. Med ett poäng efter trean Tampa Bay Lightning och fyran Montreal Canadiens och är tre pinnar före sexan New York Rangers.
Maple Leafs är ett lag som blivit räddad så många matcher av Bernier men trots det är Maple Leafs ett av lagen som spelar mest målrika matcher. Men Maple Leafs är ett lag som gillar offensiv ishockey. Maple Leafs har gjort tredje mest mål i Eastern Conference. Med en målskillnad på 178-182 så snittas matcherna med 6 mål per match.
Bortaspelet har däremot inte varit Maple Leafs melodi under säsongen. Med 27 poäng på 28 bortamatcher så är Maple Leafs Eastern Conference tolfte bästa bortalag. Med en statistik på 11 segrar, varav 2 efter övertid/straffar och 17 förluster, varav 5 efter övertid/straffar och en målskillnad på 72-88. Ett snitt på 5,71 mål per match.
Maple Leafs senaste bortamatch var mot Tampa Bay Lightning. Den vanns av Maple Leafs med 4-1. Och på Maple Leafs fem senaste bortamatcher har slutat i två segrar och tre förluster.
Totalt har det blivit 34 mål (33 mål ordinarie tid) vilket ger ett snitt på 6,8 mål.
Maple Leafs kommer till spel utan:
J. Van Riemsdyk (spelar troligen inatt)
T. Smith (spelar ev inatt)
C. Ashton (spelar ev inatt)
J. McClement (spelar ev inatt)
C. Orr ( tveksam till spel)
D. Bolland

Historia:
Det tredje och sista mötet lagen emellan. Dom två tidigare matcherna har spelats i Toronto.
Den första matchen vanns av Maple Leafs med 5-2
Den andra matchen vanns av Islanders med 5-3.
Tittar vi på lagens tio senaste möten så har fem matcher vunnits av Islanders och fem för Maple Leafs. Noterbart är att de tre senaste mötena har spelats med Maple Leafs som hemmalag och nio av tio matcher har slutat över 5,5 mål.
Med Islanders som hemmalag i dom fem senaste matcherna så har Islanders vunnit en och Maple Leafs fyra. Noterbart är att tre av fem matcher har slutat oavgjort efter fulltid och samtliga fem matcher har slutat över 5,5 mål.

Kommentar:
Två lag med ganska lika spelstil. Spela en offensiv ishockey där anfall är bästa försvar. En nackdel för Islanders är ju helt klart att John Tavarers saknas. Med han borta som är lagets stora poänggörare så var det inte bra för laget. Nu gäller det för övriga att kliva fram. Medan Maple Leafs har Phil Kessel som vann OS poängliga före svensken Erik Karlsson och hade en ruggigt bra form innan OS.
Men nu är det två lag som inte spelat på ett tag som tar sig an varandra. Med en vila under OS och samla krafterna inför kommande slutspurt av serien var troligen välbehövlig.
Nu är det två lag som vill komma igång med bästa möjliga start med att ta poäng i första matchen efter uppehållet. Och när det är två lag med hyffsat liknande spelstil så visar de tidigare resultaten att det brukar bli målrikt när lagen tar sig an varandra. Sen ett Islanders som inte vunnit på hemmais på sex raka matcher så lär spelarna vilja ge fansen en seger. Full fart framåt?
Nej mitt spel blir över 5,5 mål till 1,80 på bet365 .

Haze91 - 27 Februari, 2014, 10:35

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
nmullingbran - 2014-02-27 18:59:34

[b][url=http://www.timberlandbootstores.com/]discountstronga href="http://www.timberlandbootstores.com/"discount timberland boots/a/strong br
stronga href="http://www.timberlandbootstores.com/"cheap timberland boots/a/strong br

nmullingbran - 2014-02-27 18:59:31

stronga href="http://www.timberlandbootstores.com/"timberland boots/a/strong br
a href="http://discounttimberlandboots432150.webs.com"timberland boots/abr
stronga href="http://www.timberlandbootstores.com/"shoes/a/strong br
a href="http://discounttimberlandboots432150.webs.com"shoes/abr
stronga href="http://www.timberlandbootstores.com/"timberland boots/a/strong br
a href="http://discounttimberlandboots432150.webs.com"timberland boots/abr
br

titleTimberland Mens Roll-Top Yellow 43040 Boots - $111.00 : Timberland outlet, timberlandbootstores.com/title
meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8" /
meta name="keywords" content="Timberland Mens Roll-Top Yellow 43040 Boots Timberland Polo Shirts New Timberland Outlet Mens Timberland Womens Timberland Kids Timberland Professional Timberland" /
meta name="description" content="Timberland outlet Timberland Mens Roll-Top Yellow 43040 Boots - Timberland Roll-Top Boots for Men are one of the leading brands.Timberland boots SplitRock offers men who are elegant and resistant to any type of clothing,while at the same time be reasonable.These boots are superior and will make an outstanding appearance at any dinner or " /
meta http-equiv="imagetoolbar" content="no" /

base href="http://www.timberlandbootstores.com/" /
link rel="canonical" href="http://www.timberlandbootstores.com/timberland-mens-rolltop-yellow-43040-boots-p-37.html" /

link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.timberlandbootstores.com/includes/templates/polo/css/style_imagehover.css" /
link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.timberlandbootstores.com/includes/templates/polo/css/stylesheet.css" /
link rel="stylesheet" type="text/css" href="http://www.timberlandbootstores.com/includes/templates/polo/css/stylesheet_css_buttons.css" /
link rel="stylesheet" type="text/css" media="print" href="http://www.timberlandbootstores.com/includes/templates/polo/css/print_stylesheet.css" /
style
#sddm
{ margin: 0 auto;
padding: 0;
z-index: 30;
background-color:#F4F4F4;
width: 80px;
height:23px;
float: right;
margin-right: 70px;}

#sddm li
{ margin: 0;
padding: 0;
list-style: none;
float: left;
font: bold 12px arial}

#sddm li a
{ display: block;
margin: 0 1px 0 0;
padding: 4px 10px;
width: 60px;
background: #EAEAE8;
color: #666;
text-align: center;
text-decoration: none}

#sddm li a:hover
{ background: #49A3FF}

#sddm div
{ position: absolute;
visibility: hidden;
margin: 0;
padding: 0;
background: #EAEBD8;
border: 1px solid #5970B2}

#sddm div a
{ position: relative;
display: block;
margin: 0;
padding: 5px 10px;
width: auto;
white-space: nowrap;
text-align: left;
text-decoration: none;
background: #EAEBD8;
color: #2875DE;
font: 12px arial}

#sddm div a:hover
{ background: #49A3FF;
color: #FFF}
/style


/head
ul id="sddm"
lia href="http://www.timberlandbootstores.com/" onmouseover="mopen('m1')" onmouseout="mclosetime()"Language/a
div id="m1" onmouseover="mcancelclosetime()" onmouseout="mclosetime()"
a href="http://www.timberlandbootstores.com/de/"
img src="http://www.timberlandbootstores.com/langimg/gericon.gif" alt="Deutsch" title=" Deutsch " height="15" width="24"Deutsch/a
a href="http://www.timberlandbootstores.com/fr/"
img src="http://www.timberlandbootstores.com/langimg/fricon.gif" alt="Français" title=" Français " height="15" width="24"Français/a
a href="http://www.timberlandbootstores.com/it/"
img src="http://www.timberlandbootstores.com/langimg/iticon.gif" alt="italiano" title=" italiano " height="15" width="24"Italiano/a
a href="http://www.timberlandbootstores.com/es/"
img src="http://www.timberlandbootstores.com/langimg/esicon.gif" alt="Español" title=" Español " height="15" width="24"Español/a
a href="http://www.timberlandbootstores.com/pt/"
img src="http://www.timberlandbootstores.com/langimg/pticon.gif" alt="Português" title=" Português " height="15" width="24"Português/a
a href="http://www.timberlandbootstores.com/jp/"
img src="http://www.timberlandbootstores.com/langimg/jpicon.gif" alt="日本語" title=" 日本語 " height="14" width="24"日本語/a
a href="http://www.timberlandbootstores.com/ru/"
img src="http://www.timberlandbootstores.com/langimg/ruicon.gif" alt="russian" title=" russian " height="15" width="24"Russian/a
a href="http://www.timberlandbootstores.com/ar/"
img src="http://www.timberlandbootstores.com/langimg/aricon.gif" alt="arabic" title=" arabic " height="15" width="24"Arabic/a
a href="http://www.timberlandbootstores.com/no/"
img src="http://www.timberlandbootstores.com/langimg/noicon.gif" alt="norwegian" title=" norwegian " height="15" width="24"Norwegian/a
a href="http://www.timberlandbootstores.com/sv/"
img src="http://www.timberlandbootstores.com/langimg/svicon.gif" alt="swedish" title=" swedish " height="15" width="24"Swedish/a
a href="http://www.timberlandbootstores.com/da/"
img src="http://www.timberlandbootstores.com/langimg/daicon.gif" alt="danish" title=" danish " height="15" width="24"Danish/a
a href="http://www.timberlandbootstores.com/nl/"
img src="http://www.timberlandbootstores.com/langimg/nlicon.gif" alt="Nederlands" title=" Nederlands" height="15" width="24"Nederlands/a
a href="http://www.timberlandbootstores.com/fi/"
img src="http://www.timberlandbootstores.com/langimg/fiicon.gif" alt="finland" title=" finland " height="15" width="24"Finland/a
a href="http://www.timberlandbootstores.com/ie/"
img src="http://www.timberlandbootstores.com/langimg/gaicon.gif" alt="ireland" title=" ireland " height="15" width="24"Ireland/a
a href="http://www.timberlandbootstores.com/"
img src="http://www.timberlandbootstores.com/langimg/icon.gif" alt="English" title=" English " height="15" width="24"English/a
/div
/li
/ul
div style="clear:both"/div

div

div id="head"


div id="head_right"
div id="head_right_top"
/div
div id="head_right_bottom"
div id="head_right_bottom_left"
Welcome!
a href="http://www.timberlandbootstores.com/index.php?main_page=login"Sign In/a
or a href="http://www.timberlandbootstores.com/index.php?main_page=create_account"Register/a

/div
div id="head_right_bottom_right"
div id="cartBoxEmpty"a href="http://www.timberlandbootstores.com/index.php?main_page=shopping_cart"img class="cart-icon empty float-left" src="http://www.timberlandbootstores.com/includes/templates/polo/images/spacer.gif" //aYour cart is empty/div
/div
/div
/div
div id="head_left"
a href="http://www.timberlandbootstores.com/"img src="http://www.timberlandbootstores.com/includes/templates/polo/images/logo.gif" alt="Powered by Zen Cart :: The Art of E-Commerce" title=" Powered by Zen Cart :: The Art of E-Commerce " width="198" height="50" //a/divdiv class="clear" style="clear:both"/div
div id="header_menu"
ul id="lists"


div class="menu-middle"
ul
li class="is-here"a href="http://www.timberlandbootstores.com/index.php"Home/a/li
li class="menu-mitop" style="width:220px"a href="http://www.timberlandbootstores.com/mens-timberland-c-19.html"MENS TIMBERLAND/a/li
li class="menu-mitop" style="width:220px"a href="http://www.timberlandbootstores.com/womens-timberland-c-20.html"WOMENS TIMBERLAND/a/li
li class="menu-mitop" style="width:250px"a href="http://www.timberlandbootstores.com/kids-timberland-c-21.html"KIDS TIMBERLAND/a/li
/ul
/div

div class="hidemenu"
ul class="hideul" id="hidul1"
lia href="http://www.timberlandbootstores.com/mens-timberland-mens-timberland-6-inch-c-19_6.html"Mens Timberland 6 Inch/a/li
lia href="http://www.timberlandbootstores.com/mens-timberland-mens-timberland-chukka-c-19_7.html"Mens Timberland Chukka/a/li
lia href="http://www.timberlandbootstores.com/mens-timberland-mens-timberland-custom-c-19_8.html"Mens Timberland Custom/a/li
lia href="http://www.timberlandbootstores.com/mens-timberland-mens-timberland-euro-hiker-c-19_9.html"Mens Timberland Euro Hiker/a/li
lia href="http://www.timberlandbootstores.com/mens-timberland-mens-timberland-oxford-c-19_10.html"Mens Timberland Oxford/a/li
lia href="http://www.timberlandbootstores.com/mens-timberland-mens-timberland-rolltop-c-19_11.html"Mens Timberland Roll-Top/a/li
lia href="http://www.timberlandbootstores.com/mens-timberland-mens-timberland-sandal-c-19_12.html"Mens Timberland Sandal/a/li
lia href="http://www.timberlandbootstores.com/mens-timberland-mens-timberland-splitrock-c-19_13.html"Mens Timberland Splitrock/a/li
lia href="http://www.timberlandbootstores.com/mens-timberland-timberland-sandals-water-shoes-c-19_2.html"Sandals & Water Shoes/a/li
/ul

ul class="hideul" id="hidul2"
lia href="http://www.timberlandbootstores.com/womens-timberland-womens-timberland-6-inch-c-20_14.html"Womens Timberland 6 Inch/a/li
lia href="http://www.timberlandbootstores.com/womens-timberland-womens-timberland-high-c-20_15.html"Womens Timberland High/a/li
lia href="http://www.timberlandbootstores.com/womens-timberland-womens-timberland-rolltop-c-20_16.html"Womens Timberland Roll-Top/a/li
lia href="http://www.timberlandbootstores.com/womens-timberland-womens-timberland-sandal-c-20_17.html"Womens Timberland Sandal/a/li
lia href="http://www.timberlandbootstores.com/womens-timberland-womens-timberland-snow-boots-c-20_18.html"Womens Timberland Snow Boots/a/li
/ul

ul class="hideul" id="hidul3"
lia href="http://www.timberlandbootstores.com/kids-timberland-kids-timberland-boots-c-21_4.html"Kids Timberland Boots/a/li
lia href="http://www.timberlandbootstores.com/kids-timberland-kids-timberland-snow-boots-c-21_5.html"Kids Timberland Snow Boots/a/li
/ul

div id="head_center"
form name="quick_find_header" action="http://www.timberlandbootstores.com/index.php?main_page=advanced_search_result" method="get"input type="hidden" name="main_page" value="advanced_search_result" /input type="hidden" name="search_in_description" value="1" /div class="search-header-input"input type="text" name="keyword" size="32" maxlength="130" value="Search..." onfocus="if (this.value == 'Search...') this.value = '';" onblur="if (this.value == '') this.value = 'Search...';" //divdiv class="button-search-header"input type="image" src="http://www.timberlandbootstores.com/includes/templates/polo/images/search_header_button.gif" value="Serch" //div/form /div
/div
/ul

/div

/div
div class="clear" style="clear:both"/div
div id="content"
table width="100%" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" id="contentMainWrapper"
tr

td id="navColumnOne" class="columnLeft" style="width: 220px"
div id="navColumnOneWrapper" style="width: 220px"
div class="leftBoxContainer" id="currencies" style="width: 220px"
div class="sidebox-header-left "h3 class="leftBoxHeading " id="currenciesHeading"labelCurrencies/label/h3/div
div id="currenciesContent" class="sideBoxContent centeredContent"form name="currencies_form" action="http://www.timberlandbootstores.com/" method="get"select name="currency" onchange="this.form.submit();"
option value="USD" selected="selected"US Dollar/option
option value="CNY"CNY/option
option value="EUR"Euro/option
option value="GBP"GB Pound/option
option value="CAD"Canadian Dollar/option
option value="AUD"Australian Dollar/option
option value="JPY"Jappen Yen/option
option value="NOK"Norske Krone/option
option value="SEK"Swedish Krone/option
option value="DKK"Danish Krone/option
/select
input type="hidden" name="main_page" value="product_info" /input type="hidden" name="products_id" value="37" //form/div/div


div class="leftBoxContainer" id="categories" style="width: 220px"
div class="sidebox-header-left main-sidebox-header-left"h3 class="leftBoxHeading main-sidebox-header-right" id="categoriesHeading"Categories/h3/div
div id="categoriesContent" class="sideBoxContent"
div class="categories-top-list no-dots"a class="category-top" href="http://www.timberlandbootstores.com/new-timberland-outlet-c-3.html"span class="category-subs-selected"New Timberland Outlet/span/a/div
div class="categories-top-list "a class="category-top" href="http://www.timberlandbootstores.com/mens-timberland-c-19.html"Mens Timberland /a/div
div class="categories-top-list "a class="category-top" href="http://www.timberlandbootstores.com/womens-timberland-c-20.html"Womens Timberland /a/div
div class="categories-top-list "a class="category-top" href="http://www.timberlandbootstores.com/kids-timberland-c-21.html"Kids Timberland/a/div
div class="categories-top-list "a class="category-top" href="http://www.timberlandbootstores.com/timberland-polo-shirts-c-1.html"Timberland Polo Shirts/a/div
/div/div


div class="leftBoxContainer" id="featured" style="width: 220px"
div class="sidebox-header-left "h3 class="leftBoxHeading " id="featuredHeading"Featured - a href="http://www.timberlandbootstores.com/featured_products.html"  [more]/a/h3/div
div class="sideBoxContent centeredContent"a href="http://www.timberlandbootstores.com/new-timberland-low-wheat-yellow-69001-shoes-p-14.html"img src="http://www.timberlandbootstores.com/images/_small//timberlandshoes1_/New-Timberland/New-Timberland-Low-Wheat-Yellow-69001-Shoes.jpg" alt="New Timberland Low Wheat Yellow 69001 Shoes" title=" New Timberland Low Wheat Yellow 69001 Shoes " width="130" height="85" //aa class="sidebox-products" href="http://www.timberlandbootstores.com/new-timberland-low-wheat-yellow-69001-shoes-p-14.html"New Timberland Low Wheat Yellow 69001 Shoes/adivspan class="normalprice"$189.00 /span span class="productSpecialPrice"$121.00/spanspan class="productPriceDiscount"br /Save: 36% off/span/div/divdiv class="sideBoxContent centeredContent"a href="http://www.timberlandbootstores.com/timberland-mens-rolltop-yellow-43040-boots-p-37.html"img src="http://www.timberlandbootstores.com/images/_small//timberlandshoes1_/New-Timberland/Timberland-Mens-Roll-Top-Yellow-43040-Boots.jpg" alt="Timberland Mens Roll-Top Yellow 43040 Boots" title=" Timberland Mens Roll-Top Yellow 43040 Boots " width="130" height="87" //aa class="sidebox-products" href="http://www.timberlandbootstores.com/timberland-mens-rolltop-yellow-43040-boots-p-37.html"Timberland Mens Roll-Top Yellow 43040 Boots/adivspan class="normalprice"$189.00 /span span class="productSpecialPrice"$111.00/spanspan class="productPriceDiscount"br /Save: 41% off/span/div/divdiv class="sideBoxContent centeredContent"a href="http://www.timberlandbootstores.com/timberland-mens-hydroclimb-hybrid-red-black-p-7.html"img src="http://www.timberlandbootstores.com/images/_small//timberlandshoes1_/Timberland-Sandals/Timberland-Mens-Hydroclimb-Hybrid-Red-Black.jpg" alt="Timberland Mens Hydroclimb Hybrid Red Black" title=" Timberland Mens Hydroclimb Hybrid Red Black " width="130" height="95" //aa class="sidebox-products" href="http://www.timberlandbootstores.com/timberland-mens-hydroclimb-hybrid-red-black-p-7.html"Timberland Mens Hydroclimb Hybrid Red Black/adivspan class="normalprice"$147.00 /span span class="productSpecialPrice"$97.00/spanspan class="productPriceDiscount"br /Save: 34% off/span/div/divdiv class="sideBoxContent centeredContent"a href="http://www.timberlandbootstores.com/new-timberland-low-white-69001-shoes-p-15.html"img src="http://www.timberlandbootstores.com/images/_small//timberlandshoes1_/New-Timberland/New-Timberland-Low-White-69001-Shoes.jpg" alt="New Timberland Low White 69001 Shoes" title=" New Timberland Low White 69001 Shoes " width="130" height="85" //aa class="sidebox-products" href="http://www.timberlandbootstores.com/new-timberland-low-white-69001-shoes-p-15.html"New Timberland Low White 69001 Shoes/adivspan class="normalprice"$189.00 /span span class="productSpecialPrice"$121.00/spanspan class="productPriceDiscount"br /Save: 36% off/span/div/div/div

/div/td
td id="columnCenter" valign="top"

div id="navBreadCrumb" a href="http://www.timberlandbootstores.com/"Home/a :: 
a href="http://www.timberlandbootstores.com/new-timberland-outlet-c-3.html"New Timberland Outlet/a :: 
Timberland Mens Roll-Top Yellow 43040 Boots
/div


div class="centerColumn" id="productGeneral"
form name="cart_quantity" action="http://www.timberlandbootstores.com/timberland-mens-rolltop-yellow-43040-boots-p-37.html?action=add_product&number_of_uploads=0" method="post" enctype="multipart/form-data"

div style="float:left; width:350px;"link rel="stylesheet" href="http://www.timberlandbootstores.com/style/jqzoom.css" type="text/css" media="screen" /

link rel="stylesheet" href="http://www.timberlandbootstores.com/style/jqzoomimages.css" type="text/css" media="screen" /

style type="text/css"
.jqzoom{

float:left;

position:relative;

padding:0px;

cursor:pointer;
width:301px;
height:300px;
}/style

div id="productMainImage" class="centeredContent back"


div class="jqzoom" a href="http://www.timberlandbootstores.com/timberland-mens-rolltop-yellow-43040-boots-p-37.html" img src="http://www.timberlandbootstores.com/images//timberlandshoes1_/New-Timberland/Timberland-Mens-Roll-Top-Yellow-43040-Boots.jpg" alt="Timberland Mens Roll-Top Yellow 43040 Boots" jqimg="images//timberlandshoes1_/New-Timberland/Timberland-Mens-Roll-Top-Yellow-43040-Boots.jpg" id="jqzoomimg"/a/div

div style="clear:both;"/divdiv id='jqzoomimages' class="smallimages"/div
/div

/div
div style="width:260px; float:left; margin-left:30px; margin-top:15px;" id='pb-left-column'
div style="font-weight:bold; padding-bottom:10px; font-size:14px;"Timberland Mens Roll-Top Yellow 43040 Boots/div

span id="productPrices" class="productGeneral"
span class="normalprice"$189.00 /span span class="productSpecialPrice"$111.00/spanspan class="productPriceDiscount"br /Save: 41% off/span/spandiv id="productAttributes"
h3 id="attribsOptionsText"Please Choose: /h3


div class="wrapperAttribsOptions"
h4 class="optionName back"label class="attribsSelect" for="attrib-2"Mens Size/label/h4
div class="back"
select name="id[2]" id="attrib-2"
option value="8"US10=UK9=EU043/option
option value="9"US11=UK10=EU044/option
option value="10"US12=UK11=EU045/option
option value="11"US13=UK12=EU046/option
option value="12"US8=UK7=EU041/option
option value="13"US9=UK8=EUR042/option
/select

/div 

br class="clearBoth" /
/div


br class="clearBoth" /
/div
div id="cartAdd"
Add to Cart: input type="text" name="cart_quantity" value="1" maxlength="6" size="4" /br /br /input type="hidden" name="products_id" value="37" /input type="image" src="http://www.timberlandbootstores.com/includes/templates/polo/buttons/english/button_in_cart.gif" alt="Add to Cart" title=" Add to Cart " / /div

br class="clearBoth" /
/div


span id="cardshow" a href="http://www.timberlandbootstores.com/timberland-mens-rolltop-yellow-43040-boots-p-37.html" img src="http://www.timberlandbootstores.com/rppay/visamastercard.jpg"/a/img /span

br class="clearBoth" /

div id="productDescription" class="productGeneral biggerText"Timberland Roll-Top Boots for Men are one of the leading brands.Timberland boots SplitRock offers men who are elegant and resistant to any type of clothing,while at the same time be reasonable.These boots are superior and will make an outstanding appearance at any dinner or business meetings.These boots give a good impression on formal outputs.It is a sensible choice to select Cheap Timberland Boots either for professional athletes or amateurs.Timberland running shoes aren't just only available at the Timberland shoe shop but are also cosmopolitan in shops such as Foot Locker.Timberland owns distinctive and unique shoes which embrace about all sorts of footwear such as Timberland sneakers and soccer cleats.As a result one who occupies such strongTimberland Mens Roll-Top Yellow 43040 Boots/strong is a reasonable choice if you love running jogging or race excises and so on. br /
br /
Product features: br /
* Premium nubuck leather for comfort,durability and abrasion resistancebr /
* Direct-attach construction is hard-wearing and sturdybr /
* Moisture-wicking textile liningbr /
* Cotton canvas quarter panel that can be worn rolled up or rolled downbr /
* Durable laces with Taslan fibers and rustproof hardware for long-lasting wearbr /
* Rubber lug outsole provides traction and durabilitybr //div

br class="clearBoth" /


div id="img_bg" align="center"

p style='text-align:center;'a target="_blank" href="http://www.timberlandbootstores.com/images//timberlandshoes1_/New-Timberland/Timberland-Mens-Roll-Top-Yellow-43040-Boots.jpg"img itemprop="image" width='620' src="http://www.timberlandbootstores.com/images//timberlandshoes1_/New-Timberland/Timberland-Mens-Roll-Top-Yellow-43040-Boots.jpg" alt="/timberlandshoes1_/New-Timberland/Timberland-Mens-Roll-Top-Yellow-43040-Boots.jpg"//a/pp style='text-align:center;'a target="_blank" href="http://www.timberlandbootstores.com/images//timberlandshoes1_/New-Timberland/Timberland-Mens-Roll-Top-Yellow-43040-Boots-1.jpg"img itemprop="image" width='620' src="http://www.timberlandbootstores.com/images//timberlandshoes1_/New-Timberland/Timberland-Mens-Roll-Top-Yellow-43040-Boots-1.jpg" alt="/timberlandshoes1_/New-Timberland/Timberland-Mens-Roll-Top-Yellow-43040-Boots-1.jpg"//a/pp style='text-align:center;'a target="_blank" href="http://www.timberlandbootstores.com/images//timberlandshoes1_/New-Timberland/Timberland-Mens-Roll-Top-Yellow-43040-Boots-2.jpg"img itemprop="image" width='620' src="http://www.timberlandbootstores.com/images//timberlandshoes1_/New-Timberland/Timberland-Mens-Roll-Top-Yellow-43040-Boots-2.jpg" alt="/timberlandshoes1_/New-Timberland/Timberland-Mens-Roll-Top-Yellow-43040-Boots-2.jpg"//a/pp style='text-align:center;'a target="_blank" href="http://www.timberlandbootstores.com/images//timberlandshoes1_/New-Timberland/Timberland-Mens-Roll-Top-Yellow-43040-Boots-3.jpg"img itemprop="image" width='620' src="http://www.timberlandbootstores.com/images//timberlandshoes1_/New-Timberland/Timberland-Mens-Roll-Top-Yellow-43040-Boots-3.jpg" alt="/timberlandshoes1_/New-Timberland/Timberland-Mens-Roll-Top-Yellow-43040-Boots-3.jpg"//a/p
/div


div class="centerBoxWrapper" id="similar_product"
h2 class="centerBoxHeading"Related Products/h2

tabletr
td style="display:block;float:left;width:24.5%;"
div style="width:160px;height:200px;"
a href="http://www.timberlandbootstores.com/timberland-mens-roll-top-white-57560-boots-p-22.html"img src="http://www.timberlandbootstores.com/images/_small//timberlandshoes1_/New-Timberland/Timberland-Men-s-Roll-Top-White-57560-Boots.jpg" alt="Timberland Men's Roll Top White 57560 Boots" title=" Timberland Men's Roll Top White 57560 Boots " width="160" height="110" //a/diva href="http://www.timberlandbootstores.com/timberland-mens-roll-top-white-57560-boots-p-22.html"Timberland Men's Roll Top White 57560 Boots/a
/td
td style="display:block;float:left;width:24.5%;"
div style="width:160px;height:200px;"
a href="http://www.timberlandbootstores.com/new-timberland-low-white-69001-shoes-p-15.html"img src="http://www.timberlandbootstores.com/images/_small//timberlandshoes1_/New-Timberland/New-Timberland-Low-White-69001-Shoes.jpg" alt="New Timberland Low White 69001 Shoes" title=" New Timberland Low White 69001 Shoes " width="160" height="105" //a/diva href="http://www.timberlandbootstores.com/new-timberland-low-white-69001-shoes-p-15.html"New Timberland Low White 69001 Shoes/a
/td
td style="display:block;float:left;width:24.5%;"
div style="width:160px;height:200px;"
a href="http://www.timberlandbootstores.com/timberland-mens-roll-top-white-blue-83073-boots-p-24.html"img src="http://www.timberlandbootstores.com/images/_small//timberlandshoes1_/New-Timberland/Timberland-Men-s-Roll-Top-White-Blue-83073-Boots.jpg" alt="Timberland Men's Roll Top White Blue 83073 Boots" title=" Timberland Men's Roll Top White Blue 83073 Boots " width="160" height="110" //a/diva href="http://www.timberlandbootstores.com/timberland-mens-roll-top-white-blue-83073-boots-p-24.html"Timberland Men's Roll Top White Blue 83073 Boots/a
/td
td style="display:block;float:left;width:24.5%;"
div style="width:160px;height:200px;"
a href="http://www.timberlandbootstores.com/timberland-mens-rolltop-black-57557-boots-p-27.html"img src="http://www.timberlandbootstores.com/images/_small//timberlandshoes1_/New-Timberland/Timberland-Mens-Roll-Top-Black-57557-Boots.jpg" alt="Timberland Mens Roll-Top Black 57557 Boots" title=" Timberland Mens Roll-Top Black 57557 Boots " width="160" height="105" //a/diva href="http://www.timberlandbootstores.com/timberland-mens-rolltop-black-57557-boots-p-27.html"Timberland Mens Roll-Top Black 57557 Boots/a
/td
/table
/div
div id="productReviewLink" class="buttonRow back"a href="http://www.timberlandbootstores.com/index.php?main_page=product_reviews_write&products_id=37&number_of_uploads=0"img src="http://www.timberlandbootstores.com/includes/templates/polo/buttons/english/button_write_review.gif" alt="Write Review" title=" Write Review " width="98" height="19" //a/div
br class="clearBoth" /


/form

/div

/td/tr
/table
/div

div id="navSuppWrapper"
div id="navSupp" style=" margin-bottom:10px; margin-top:8px; width:100%; text-align:center;"
a style="color:#000; font:12px;" href="http://www.timberlandbootstores.com/index.php"Home/a  
a style="color:#000; font:12px;" href="http://www.timberlandbootstores.com/index.php?main_page=shippinginfo"Shipping/a  
a style="color:#000; font:12px;" href="http://www.timberlandbootstores.com/index.php?main_page=Payment_Methods"Wholesale/a  
a style="color:#000; font:12px;" href="http://www.timberlandbootstores.com/index.php?main_page=shippinginfo"Order Tracking/a  
a style="color:#000; font:12px;" href="http://www.timberlandbootstores.com/index.php?main_page=Coupons"Coupons/a  
a style="color:#000; font:12px;" href="http://www.timberlandbootstores.com/index.php?main_page=Payment_Methods"Payment Methods/a  
a style="color:#000; font:12px;" href="http://www.timberlandbootstores.com/index.php?main_page=contact_us"Contact Us/a  

/div

div style=" margin-bottom:10px; margin-top:10px; width:100%; text-align:center;"
a style=" font-weight:bold; color:#000;" href="http://www.toptimberlandsales.com" target="_blank"NEW TIMBERLAND/a   
a style=" font-weight:bold; color:#000;" href="http://www.toptimberlandsales.com" target="_blank"TIMBERLAND MENS/a   
a style=" font-weight:bold; color:#000;" href="http://www.toptimberlandsales.com" target="_blank"TIMBERLAND WOMEN/a   
a style=" font-weight:bold; color:#000;" href="http://www.toptimberlandsales.com" target="_blank"TIMBERLAND KIDS/a   
a style=" font-weight:bold; color:#000;" href="http://www.toptimberlandsales.com" target="_blank"DISCOUNT TIMBERLAND/a  
a style=" font-weight:bold; color:#000;" href="http://www.toptimberlandsales.com" target="_blank"CHEAP TIMBERLAND/a  

/div
DIV align="center" a href="http://www.timberlandbootstores.com/timberland-mens-rolltop-yellow-43040-boots-p-37.html" IMG src="http://www.timberlandbootstores.com/includes/templates/polo/images/payment.png" width="672" height="58"/a /DIV
div align="center" style="color:#000;"Copyright © 2012 All Rights Reserved. /div


/div

/divstronga href="http://www.timberlandbootstores.com/"discount timberland boots/a/strong br
stronga href="http://www.timberlandbootstores.com/"cheap timberland boots/a/strong br
brbra href="http://uggssalemen543.webs.com" boots blog /abrbra href="http://thenorthfaceoutlet86.webs.com" boots /abrbra href="http://highqualityreplicawatchesformen57.webs.com" About timberlandbootstores.com blog /a