Push i gårdagens spel så vi saknar fortfarande en vinst. Nu spelas Nets -6 mot ett extremt svagt Bucks. Vi inleder med att gå igenom Nets senaste vinster.

Nuggets - 23 pts
Lakers - 6 pts
Jazz - 6 pts
Bobcats - 16 pts
Pelicans - 12 pts

Som ni ser har man inte gått under 6 poäng de senaste fem vinsterna. Att man vinner mot Bucks, det står skrivet i sten. För att hitta en vinst där man inte klarat sexpoängsstrecket får vi gå tillbacka till den 25 januari. Jazz och Pelicans ligger närmst Bucks sett till klass, men båda är bättre. Bucks förlorade t.ex. i deras senaste möten mot Jazz och Pelicans.

Milwaukee Bucks är ett otroligt dåligt lag denna säsong och hemma har man endast vunnit sex matcher. Det är inget att skryta med.

Bucks L5 förluster:

Pacers - 5 pts
Pacers - 10 pts
Nuggets - 11 pts
Pelicans - 4 pts
Celtics - 16 pts

Bucks senaste vinster har kommit emot 76ers och Magic. Det är knappast lag som är bättre än Brooklyn Nets. Bucks snittar låga 93,3 poäng, och ens snittmarginal ligger på inte allt för smickrande -8,7.

Nets snittar inte heller allt för bra. 97,3 pts är inte jätteövertygande men det förklaras till viss mån då man startade säsongen väldigt dåligt. Spelet klickade inte och man var nere i bottenskicket. Nu är det andra bullar! Man har gått över 100 poäng i tolv av de fjortonde senaste vinsterna.

Som sagt, Nets -6. Spelar på bet365 och finns på Twitter för fler spel! Minst ett till spel blir det idag @ABNBetting

This is the stats tab
This is the post tip