Speltips

Speltips Ängelholms IF v Malmö FF

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-03-08 13:00 Spela här

Speltips Ängelholms IF v Malmö FF
Land: Sverige Liga: Svenska Cupen
Odds: 1,83 Speltips: 2 (-1,25)
2014-03-08 13:00 Ängelholms IF v Malmö FF 2 (-1,25) 1,83 IB.

Ängelholms IF v Malmö FF (-1,25) @1,83 Ladbrokes

(-1,25) innebär vinst om Malmö FF vinner med 2 mål eller mer. Halv förlust om man vinner med 1 mål. Förlust vid kryss. Vi spelar 4/5 units på detta spel.

Andra omgången väntar i Svenska Cupen. Jag brukar normalt sett bara spel på Sirius matcher vilket har gett oss stora pengar. Bryter mönstret lite nu då jag har surrat med en i Malmö.

Hammarby lyckades aldrig få hål på Ängelholm trots ett galet stort spelövertag. Snacket efter matchen var om Ängelholms målvakt Pyzdrowski. Enligt många och han själv gjorde han sin livs match då han stod emot allt. Trots en man mindre för Hammarby i nästa 40 minuter så hade man målchans på målchans men fick inte in den. Om det beror på urusla forwardars eller en grym målvakt låter jag vara osagt. Att Malmö FF är bättre än Hammarby är vi nog alla överens om. Men matchbilden ljög inte. Hammarby hade ca 4-5 målchanser som normalt SKA vara mål.

Malmö FF hade en enkelt första omgång då man slog tillbaka Degerfors med hela 7-1. Efter lite surr med en spelare i Malmö så kommer man med bästa möjliga och tillgängliga elva. Endast Rosenberg saknas i matchen. I denna match är det inget överdrivet stort avbräck då man har spets som till exempel Eriksson.

Att Malmö FF ska vara favoriter är vi alla rörande överens om. Jag tror Malmö absolut kan nå upp till minst 3 mål här och då ska spelet kunna gå in rätt komfortabelt. Kan även notera att matchen spelas i Malmö. Vinna ska man göra och det är skönt med en liten safe här på (-1,25). Kort och gott. Mindre ordbajs. Räcker så.

IB. - 06 Mars, 2014, 22:13

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!