Speltips Winnipeg Jets - Dallas Stars

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2014-03-17 01:00
Land: USA
Liga: NHL
Odds: 2,06
Speltips: Över 5,5 mål
Spela på Speltips Winnipeg Jets - Dallas Stars
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på Över 5,5 mål
Hallå! Ja målet i Brynäs - Färjestad kom en aning försent. Klockan stod på 11,45 när pucken dansade in. Så kan det gå. Ny natt och nya tag!

Natten bjuds på mötet mellan Winnipeg Jets - Dallas Stars

Ett Jets som kommer till spel med en sanslös dålig form. Med förlust senast hemma mot New York Rangers med 4-2 på hemmaplan så var det lagets sjätte raka förlust och femte raka nederlaget på hemmaplan.
Formen på lagets tio senaste matcher skrivs med 4 segrar, 4 förluster och 2 förluster efter övertid/straffar.
I tabellen så har Jets sjunkit ifrån lagen som ligger på slutspelsplats. Med 69 poäng efter 68 spelade matcher så är Jets elva i Western Conference och nu sex poäng bakom sista slutspelslag som är dagens motståndaren Dallas Stars.
Hemmaspelet har verkligen inte stämt för Jets den här säsongen. Laget har som sagt fem raka nederlag på hemmaplan och har skramlat ihop 36 poäng på 35 hemmamatcher. Vilket gör Jets till Western Conference elfte bästa hemmalag. Med en statistik på 15 segrar, varav 6 efter övertid/straffar och 20 förluster, varav 6 efter övertid/straffar och en målskillnad på 107-113. Det leder till att Jets gör mycket mål hemma, meeeen släpper in alldeles för mycket. Med 113 insläppta mål på hemmaplan så leder det till att Jets är det lag som har släppt in flest mål av samtliga lag i Western Conference. Det ger ett snitt på 3,05-3,22 mål per match.
Jets kommer till spel utan:
C. Thorburn
O. Pavelec
M. Scheifele
J. Wright
G. Clitsome

Stars har desto mer vind i seglen. Nu föll laget dock senast mot Calgary Flames på hemmais med 4-3 efter straffar. Detta efter att Stars tappade en 3-1 ledning i den tredje perioden.
På Stars tio senaste matcher så har det slutat i 6 segrar, 2 förluster och 2 förluster efter övertid/straffar.
Det leder som sagt till att Stars har klättrar upp på slutspelsplats i Western Conference. Med 75 poäng efter 66 spelade matcher. Med fem poäng upp till sjuan Minnesota Wild men har samma poäng som nian Phoenix Coyotes.
Bortaspelet har varit okey. Med 32 poäng på bortaplan på 31 bortamatcher så är Stars Western Conference nionde bästa hemmalag. Med en statistik på 14 segrar, varav 4 efter övertid/straffar och 17 förluster, varav 4 efter övertid/straffar och en målskillnad på 82-94. Stars är även dom ett lag som gör mycket mål på bortaplan men släpper in en hel del. Med 94 insläppt mål på bortaplan så är Stars det sjunde lag som släpper in flest mål i Western Conference. Det kan tilläggas att Stars har spelat minst bortamatcher av samtliga lag i Western Conference tillsammans med Colorado Avalanche. Men det ger ett snitt på 2,64-3,03 mål per match.
Stars har på sina fem senaste bortamatcher tagit poäng i fyra och gått segrande ur tre av dessa fem matcher.
Stars kommer till spel utan:
C. Eakin (spelar troligen inatt)
S. Horcoff
R. Peverley
K. Lehtonen

Historia:
Detta blir lagens fjärde av fem möten den här säsongen.
De tre tidigare matcherna har spelats med Jets som hemmalag i två och Stars i en.
14.12.13 NHL Winnipeg Jets Dallas Stars 4 : 6
27.10.13 NHL Dallas Stars Winnipeg Jets 1 : 2
(1 : 1)
12.10.13 NHL Winnipeg Jets Dallas Stars 1 : 4
Noterbart är att Jets har haft ofantligt svårt att göra mål på Stars i dom två första matcherna. Med 44 respektive 38 skott på mål men bara ett mål på ordinarie tid säger en del om att målskyttet inte har kommit igång när Lehtonen har stått i Stars kassen.
På lagens tio senaste möten så har det slutat med fyra segrar för Jets och sex för Stars. Noterbart är att sex matcher har slutat över 5,5 mål.
På lagens fem senaste matcher med Jets som hemmalag så har det slutat med
två segrar för Jets och tre för Stars.
Noterbart är att det har slutat över 5,5 mål i fyra av fem matcher medan den femte matchen stannade på exakt fem.

Kommentar:
Två lag som kommer till spel med fortsatt jakt för slutspel. Ett Jets som förlorat sex raka matcher och fem raka på hemmaplan måste verkligen börja vinna för att ha någon chans på slutspel när serien närmar sig sitt slut med stormsteg. Sen att Stars måste ta poäng för att rycka ifrån Coyotes om slaget för den sista slutspelsplatsen.
Jag tror att det kommer bli en hel del mål i nattens möte. Detta till grund på att först och främst så saknar bägge lagen sina första målvakter. Montoya ersatte Pavelec senast för Jets och släppte in två mål på femton skott. Medan Stars målvakt Tim Thomas har haft sina bästa dagar och blandar och ger en hel del.
Sen så är det två otroligt målglada lag i båda riktningarna. Ett Jets som har släppt in flest mål av samtliga lag i Western Conference mot ett fomstarkt Stars som har hittat målet om vartannat och sen inte få ha sin första målvakt i kassen. Sen ett Jets som måste vinna för att ha chans till slutspel lär öppna upp för kontringar för Stars i Jets jakt på bryta sin hemska förlustrad på hemmaplan och ge fansen en seger.
Nej jag tror att det blir målrikt inatt och spelar över 5,5 mål till 2,06 på Betsafe.

Startande målvakter:
Jets: A. Montoya Matcher: 21 Impm: 2,20 Räddningsprocent: 92,4%
Stars: T. Thomas Matcher: 43 Impm: 2,83 Räddningsprocent: 91,0%

EDITERAD 2014-03-16 22.00:44
Spela på Winnipeg Jets - Dallas Stars hos Betsafe
Spela nu
Haze91 - 16 Mars 2014 - 22:00
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: