Speltips Kalmar FF - IFK Göteborg

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2014-04-20 15:00
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Odds: 2.71
Tips: 2
Hej bettingvänner!

Känns som att det är dags för mig att plita ner en riktig rek här och varför inte använda sig av Prioritet Finans- sponsrade IFK Göteborg. Tvåan mot trean efter fyra spelade omgångar, och naturligtvis betyder detta inte speciellt mycket i detta tidiga skede, men jag tycker mig se två helt skilda inledningar från lagens sida.

För mig har IFK haft en betydligt tuffare inledning än vad KFF har haft. Det må vara så att KFF tagit en pinne mot för året tveksamma Elfsborg, men i övrigt är det beskedligt motstånd (bortsett från ÅFF där men tog en oförtjänt poäng) som laget stött på hittills. Kalmar borta är aldrig en lätt motståndare, det kommer många lag att få erfara denna säsong, det är jag övertygad om. Det finns absoluta kvaliteter i laget där bland annat Söderqvist inte kan undvikas att nämna. Kalmar har ett ok lag med få brister, dock är känslan att materialet i stort är lite väl tunt. D. Elm har aldrig varit någon personlig favorit, och även om han inte gör bort sig så kan aldrig ett lag som använder sig av en sådan (ordinarie) fotbollspelare prestera vassa resultat i längden. KFF är denna säsong i mina ögon ett 7-11-lag som kommer att blanda och ge.

IFK Göteborg har haft en underlig inledning. Laget besitter en oerhörd kvalitet rakt igenom, men det känns som att efter Malmö-matchen var alla väldigt snabba med att räkna bort IFK som en topp-aspirant. Real Blåvitt snackades det om för ett par år sedan men inte helt oväntat uteblev resultaten som namnet motiverar. Jag har följt laget nära i många år, och även om det känns som om den absoluta spetsen i laget saknas detta år så tror jag att denna säsong kommer att bli lagets (spelmässigt) bästa på länge. Vibe, Sam och Söder är en trio som få svenska lag kan skryta med, och detta är bara den offensiva delen i den genomgenuina årgången av IFK Göteborg.

KFF och IFK har mött varandra många gånger under de senare åren och historiken mellan lagen i dessa möten ger oss ingen vidare info. Jämt är ordet som beskriver mötena mellan lagen bäst. Till söndagens match har vi följande truppinfo:

KFF:

1 Ole Söderberg
2 Markus Thorbjörnsson
6 Marcus Nilsson
7 Mats Solheim
9 Sebastian Andersson
10 Tobias Eriksson
11 Jonathan Ring
13 Emin Nouri
16 David Elm
18 Tor Öyvind Hovda
21 Ismael Silva Lima
22 Melker Hallberg
27 Papa Diouf
29 Romario
31 Sebastian Ramhorn
34 Måns Söderqvist
77 Lars Cramer
80 Nenad Djordjevic

IFK:

John Alvbåge, Marcus Sandberg, Emil Salomonsson, Adam Johansson, Gustav Svensson, Kjetil Waehler, Mattias Bjärsmyr, Hjalmar Jonsson, Ludwig Augustinsson, Darijan Bojanic, May Mahlangu, Sam Larsson, Philip Haglund, Jakob Johansson, Martin Smedberg-Dalence, Robin Söder, Lasse Vibe, Malick Mané.

Slutmotiverig:
Känslan är att IFK i grunden är ett bättre lag än vad KFF är. Hade IFK tagit en oförtjänt poäng mot MFF i andra omgången hade oddsen varit andra än de 2.71 som vi bjuds idag. IFK är spännande, mer så än på flera år, detta samtidigt som KFF känns tröttare och tråkigare än på mycket länge. Personligen är jag mycket exalterad över detta odds och spelar IFK relativt tungt (4/5u). Motiveringen till spelet må vara en aning luddig, men då ett tekniskt skickligt IFK kommer till Guldfågeln en vacker söndag i april går det inte att blunda. Med självförtroende efter spektakulära 5-0 mot dugliga ÅFF ser jag inget annat än IFK-vinst här.

Pinnacle bjuder i skrivandets stund 2.71 på raka 2:an, alldeles för högt i mina ögon för att inte hugga. 0-2. 1-2. eller något i den stilen säger känslan!

EDITERAD 2014-04-20 03.02:32
Spela på Kalmar FF - IFK Göteborg hos bet-at-home
Spela nu
PBE - 20 April 2014 - 03:02
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
rekarconny - 2014-04-20 12:10

ska kanske själv på matchen och se den live även fast jag är djurgårdare

rekarconny - 2014-04-20 12:09

tycker detta är en riktigt svårt match kan gå hur som helst känns som kalmar har spelat upp sig på slutet men jag tycker samtidigt att göteborg har en bra trupp och ska man kolla så var kalmar värdelösa mot åtvidaberg mitt tycke men i den näst senaste matchen hemma mot elfsborg spelade kff som ett helt annat lag så jag tycker det är en svår match och kalmar brukar alltid vara svåra att ta tre poäng från i kalmar men men intressant rek enligt mig är detta och förstår att han blir intresserad av att spela på götet efter lagets senaste kross över åtvidaberg men jag vågar inte röra denna match

djurangen - 2014-04-20 10:33

Riktig supporter rek.
Har sett alla kff-IFK i Kalmar senaste 11åren när dom mötts o matcherna kan sluta hursom är formen som avgjort matcherna innan .. Vågar inte på nåt tips men bra värde på Kalmar som är starka hemma men själv kommer jag lägga Blgm som är bästa spelet idag i ett kokande Kalmar idag ..
Heja Kalmars röda bröder

turfrider - 2014-04-20 09:13

Käns som oddset på kalmar ff är bättre..

grodan67 - 2014-04-20 09:00

supporter-rek. ..

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: