Speltips

Speltips MIL Brewers @ CIN Reds

Sport: Baseball Spelstopp: 2014-05-02 01:00 Spela här

Speltips MIL Brewers @ CIN Reds
Land: USA Liga: MLB
Odds: 2.05 Speltips: MIL Brewers
2014-05-02 01:00 MIL Brewers @ CIN Reds MIL Brewers 2.05 MSrekare

Royals gjorde jobbet igår då man besegrade Blue Jays med 4-2 efter en relativt kvick match då det bjöds upp på mycket fin pitching speciellt från Royals sida.
Man var som väntat väldigt offensiva i spelet från start till slut även om man tappade fokus någonstans i mitten av matchen.
Skärpte till sig, drygade ut ledningen mot slutet och följde sin plan.


Ikväll ska vi till Cincinnatis Great American Ballpark där Reds tar emot ett väldigt strongt börjat Brewers som i detta nu håller ett W-L på 20-8.
Reds som idag gör sin 14e match i rad och ska lira totalt 17 matcher i rad med serien mot Brewers innan man får en dags vila i laget.


Startande för Reds inatt ;

Homer Bailey, gör sin fjärde säsong för Reds och har inlett säsongen relativt ojämnt. Ligger just nu på en hel 6.15 ERA med ett 1-2 W-L över 5 starter och totalt 26 pitchade innings. Inget att hurra över för Bailey.
Slutade förra säsongen på 3.49 ERA över 32 starter.
Har än så länge kämpat mycket med sina kast som är en bra förklaring till varför han fiskar på en hel 1.78 WHIP samtidigt som en hel del hits har tillåtits, inte mindre än 39 stycken över hans 26 innings.
En hel del walks samt wild pitches har sänkt Baileys förtroende för hans kast.


Startande för Brewers inatt ;

Marco Estrada , har även han haft en aningen ojämn inledning men har sett bättre ut i armen ju fler starter han fått. Gick 7 innings mot Cubs i han senaste start och släppte sammanlagt 4 hits, väldigt solid.
Ligger i detta nu på en 2.87 ERA med ett 2-1 W-L över 5 starter och 31 pitchade innings. Till skillnad från Baileys har Estrada en jämn koll på sina bollar och walks/wild pitches är sällsynt. WHIP på 0.96.
Estrada har fått mer och mer förtroende av Brewers och har så här långt in på säsongen skött sig bra, detta bör han även fixa ikväll mot Votto & Co som inte sett alltför vassa ut i varken svingar eller offensiv.
Bailey har alltså släppt 39 hits över 26 innings, detta beror på eftersom hans WHIP är så pass hög och Bailey släppt så många balls/walks som han gjort, fått sakta ner farten i hans bollar. Vilket har resulterat i att offensiva lag, har fått det vidöppet för hits och lättare kunna fokusera på bollens bana.
Mot ett så starkt inledande och mot ett så pass offensivt Brewers, så här långt till mångas förvåning....tvivlar jag inte på att Baileys kommer få kämpa.
Baileys självförtroende gör inget bättre inatt.
Tuff match att vänta för Reds. En spännande match.


____________________________


bet365 betalar oss /2.05x i skrivande stund.
6/10 enheter


Vid frågor, oklarheter eller annat, skriv nedan så svarar jag snarast.
Även på Twitter - MSrekare

Lyccccka till!

MSrekare - 01 Maj, 2014, 22:18

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!