Speltips

Speltips Hammarby - Husqvarna FF

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-05-12 19:00 Spela här

Speltips Hammarby - Husqvarna FF
Land: Sverige Liga: Superettan
Odds: 1.90 Speltips: BLGM
2014-05-12 19:00 Hammarby - Husqvarna FF BLGM 1.90 Akberg

Hammarby tar emot superettans nykomlingar Husqvarna FF från Jönköpingområdet. Avspark 19.00 på Tele2 Arena. Spelet både lagen gör mål finns hos bet365 till 1.90x pengarna. Tipsade om ö2.5 mål i Hammarby senaste hemmamatch då man tog emot Värnamo, matchen slutade 2-2 efter bortalagets sena kvittering. Hammarby var nästintill lika stora favoriter då som ikväll och jag tycker det finns en god chans för Husqvarna att hitta nätet idag på Tele2 Arena.

Andra gången som tränarna Giles Stille och Nanne Bergstrand möter varandra i ett tävlingssammanhang, efter att tillsammans tränat och tagit Kalmar FF upp från Superettan till Allsvenskan:
- Jag ser fram emot att träffa honom i morgon. Jag har en enorm respekt för Nanne och han är en skicklig tränare, säger Giles Stille efter söndagens träning.
Hammarby har ett kvalificerat spel vars ursprungliga plan är att hålla allsvensk klass, dock så har spelet aldrig visat sig att fungera till fullo i starten av denna säsong i serien, istället har det hackat fram och laget har haft svårt att ta vara på sina chanser. Att superettans vassaste avslutare, Pablo Piñones-Arce har varit skadad till och från har självfallet inte hjälpt till. Senast vann stockholmslaget dock mot Ljungskile efter att Kennedy Bakircioglu placerade in 0-1 till bortalaget i slutet av andra halvlek. Har nämnt förut att jag inte anser att försvaret har fungerat lika bra som tidigare år och alldeles för många luftbollar släpps, även markeringarna har det slarvats med.

Tabell:
3. Husqvarna FF 6 3 2 1 19-5 4 11
6. Hammarby 6 3 1 2 11-7 4 10

Poängsamlandet har gått trögt för Hammarby i de senaste matcherna då laget endast har skrapat ihop 4 poäng på fyra matcher, och ännu en växel måste nu läggas i om Bajen ska haka på Sundsvall i toppen med 18 poäng (en mer spelad). Med ett fint anfall kan Hammarby förhoppningsvis stå för fler än ett mål framåt ikväll, mot ett Husqvarna som dock har släppt in minst mål i serien (5). Har också svårt att se Hammarby hålla tätt bakåt då försvararna brukar bjuda på både lägen och ytor. Husqvarnas anfallare Michell Haidairi, Andreas Tegström, Dragan Kapcevic, Carlos Ross och Egzon Llapashtica bör kunna klara av att hitta nätet.

Husqvarna kommer senast från en oavgjord match hemma mot Öster där man gjorde en bra insats trots oavgjort. Haidair kvitterade i 78:e minuten för hemmalaget och som också blev fulltidsresultatet.
Lagens trupp:

Hammarby:
1. Johannes Hopf
2. Michael Timisela
4. Erik Israelsson
5. Daniel Theorin
6. Marko Mihajlovic
7. Nahir Besara
8. Johan Persson
10. Kennedy Bakircioglu
11. Pablo Piñones-Arce
14. Fredrik Torsteinbø
15. Viktor Nordin
16. Sebastian Ludzik
18. Nicklas Lindqvist
19. Stefan Batan
20. Amadaiya Rennie
21. Jan Gunnar Solli
22. Lars Mendonca Fuhre
25. Tim Markström
29. Jonathan Tamimi

Husqvarnas trupp:
Alexander Lundin
Zoran Akovic
Robin Cederberg
Anders Brian Nielsen
Didric Andersson
Kristofer Snarberg
Philip Bernholtz
Tobias Nilsson
Andreas Tegström
Johan Karlefjärd
Dragan Kapcevic
Thomas Hansson
Semir Agovic
Orhan Aktas
Egzon Llapashtica
Michael Ibrahim
Michell Haidairi
Carlos Ross.

Läget i lagen:
Hammarby saknar fortfarande anfallaren Andreas Haddad och Thomas Guldborg Christensen. Viktor Nordin är tillbaka från sjukdom.

Husqvarnas försvarare Diego Olate är avstängd i kvällens match. Andreas Tegström och Michael Ibrahim kommer åter in i truppen efter förkylning och revbensskada.

Kommentar:
Tycker det finns god chans för både lagen att hitta nätet ikväll och i och med att Hammarby är så stora favoriter så får vi ett utmärkt odds på att både lagen gör mål. Spelas till 1.90x hos bet365 med 2/5 units.

Källor:
www.svenskfotboll.se, www.husqvarnaff.se, www.jonkopingsposten.se och www.hammarbyfotboll.se.

Twitter@akberg_


EDITERAD 2014-05-12 17.23:43

Akberg - 12 Maj, 2014, 17:23

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!