Speltips Tjeckien - Italien

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2014-05-14 16:00
Land:
Liga: VM
Odds: 2.40
Speltips: Tomas Hertl
Spela på Speltips Tjeckien - Italien
Få ett riskfritt spel upp till 1000 Kr
Spela på Tomas Hertl
OBS Matchstart 15:45

Kan erkänna att jag inte har sett alla Tjeckiens matcher, men nog är det gamla hederliga Tjeckien, med sin klassiska kontringshockey med många individuellt skickliga spelare som kan göra livet surt för alla lag i världen om de är på rätt humör, till att helt plötsligt se väldigt slappt och ointresserat ut. Allt är som vanligt med andra ord.
Men ett Tjeckien när de får ytor att briljera och verkligen spela ut, är svårstoppat. Och det tror jag verkligen att de kommer få idag när blåbärslandet (inom ishockey åtminstone) Italien står för motståndet.
Detta Italien som givetvis inte har något att göra i A-VM och som åker ur i princip varje år de är med, och kommer självklart göra det denna gång också, kan inte se något annat.
Har mött de svagaste lagen i gruppen, om man räknar bort de själva. Klar torsk mot både Danmark (1-4) och Norge (0-3). Dock vinst mot Frankrike med 2-1. Men spelmässigt har man varit väldigt underlägsna i dessa matcher.

Danmark 31-13 i skott
Frankrike 29-17
Norge 27-15

Som sagt, mot de 3 svagaste motstånden och man har blivit duktigt pressat. Och nu mot ett motstånd i form av Tjeckien som besitter en helt annan offensiv kvalité än vad italienarna har mött tidigare. Med stjärnor som Jagr, Hudler, Kovar, Cervenka, och framför allt Tomas Hertl som jag kommer lägga lite extra fokus på i den här matchen. Trots sin unga ålder så är han redan en stjärna i San Jose Sharks som han spelar i till vardags.
Hertl som missade OS pga skada, är givetvis sugen på att visa upp sig från sin bästa sida på den internationella scenen, och det har han lyckats med, men det finns ännu mer att hämta känner jag. Har mäktat med 2 mål och 2 ass på de 3 inledande matcherna och mot det tuffaste motståndet ska sägas, och är delaktig i det mesta som sker i offensiv zon. Spelar i första linan med Jagr och Rolinek, samt i PP.

Tjeckien, som till skillnad mot Italien har vunnit skotten klart i alla matcher. I uddamålsförlusterna mot Kanada (34-20) och Sverige (33-25), och uddamålsvinsten mot Slovakien (33-16)


För att summera det hela så kommer det bara finnas ett lag på banan. Frågan är bara hur stora siffrorna kommer bli. Italien kommer inte att hänga med och kommer dra på sig utvisningar. Är dock 100 procentiga i BP, men helt annat motstånd nu. Och för en spelare som Tomas Hertl som har bidragit med 25 (15+10) poäng på 37 matcher i världens bästa liga så måste jag bara lira att han hittar nätet åtminstone en gång. Då är 2.40 vansinnigt högt! Och jag tror mycket väl att det kan bli fler här. Lägger därmed några guldslantar på att han gör 3 mål till 24 i odds. Långt ifrån omöjligt idag känns det som..

4/5 Units
Spela på Tjeckien - Italien hos Betsson
J.Dizzle - 13 Maj 2014 - 22:30
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Bergsjon93 - 2014-05-14 12:22

Rygg! kul spel, testar en större slant på att göra mål och 2 mindre slantar på över 1.5 mål, och hattrick! :)

lirran - 2014-05-14 06:58

4/5 U på denna? Största skämtet

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: