Speltips

Speltips Landskrona v Öster

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-05-31 18:00 Spela här

Speltips Landskrona v Öster
Land: Sverige Liga: Superettan
Odds: 2,00 Speltips: 2
2014-05-31 18:00 Landskrona v Öster 2 2,00 holms

Tanken hela tiden har varit att får jag mins 2,00 på Öster till helgen, då får det bli ett spel. Och det var ett bolag som orkade upp dit, så tack, William Hill .

Landskrona går just nu väldigt, väldigt dåligt. Det har väl knappast undgått någon.
De få hemmafansen som orkar ta sig ned till IP för att se matcherna har börjat tröttna och skriker numera på Jörgen Petterssons avgång.
Vet inte riktigt huruvida det är hans fel eller inte. I mina ögon så är ju truppen allt annat än speciellt slagkraftig, vilket inte minst syntes i fjol då man precis klarade sig kvar i Superettan. Och den är ju knappast vassare nu.
Ynka två matcher har man lyckats att vinna under de första nio matcherna. Och knappast några skalper att skryta över. Hemma mot ett GAIS som underpresterar ordentligt, och som är segerlösa på bortaplan.
Och så borta mot Degerfors, en match som i sista sekund fick flyttas till Behrn Arena till hemmaspelarnas stor frustration och vips så var den hemmafördelen bortblåst.
Det är man andra ord ingenting att imponeras över.
Senast så var man egentligen helt chanslöst (trots bara 1-2) hemma mot Sirius och matchen innan dess, jodå, den hemska slakten då man föll med tennissiffrorna 2-6 borta mot Jönköping Södra.
Det är nog inte speciellt roligt att vara Bois-spelare i dessa dagar.
Och, en olycka kommer ju som bekant sällan ensam. Till matchen här hemma nu mot Öster, ja då saknas ryggraden Andreas Dahl som är avstängd. Brottartungt!

Öster, ja. Har kanske inte heller inlett säsongen speciellt strålande. Men här kan jag ju i alla fall tycka att det finns spelare som borgar för en tabellplacering klart högre upp än vad det kommer att handla om gällande Landskrona. Öster har också en idé hur de vill spela fotboll. För de s p e l a r verkligen fotboll. För Landskronas del så handlar det allt som oftast att spela på chans, utan några tydliga idéer. En kombination av att herr Pettersson inte inte har förmågan att kunna trolla med knäna - och att han just behöver trolla, för spelartruppen inte håller.


Det här vinner det bättre laget.

holms - 30 Maj, 2014, 12:24

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Love$ - 2014-05-30 13:34:42

Bra rek!! Delar din uppfattning och kryddar på med lite extra! Att trots att Öster har ett väldigt bra lag har dom varit lite opålitliga i säsongsinledningen men detta Landskrona! Är det sämsta jag har sett!! Inget samspel i laget.. Spelarna springer inte för varandra!! Och raleni antingen har han en bra match och lyfter laget.. Eller så har han en dålig dag på jobbet och det har han 9 matcher av 10 och då är han en börda för laget.. Så 2:an är bland det bästa man kan få i superettan ett riktigt bra värdeodds!!! Mycket bättre än ungefär Hammarby 1,40 hemma mot Värnamo som alla nappar på!!! Över 1,5 på öster är också att rekommendera starkt!!