Speltips

Speltips Liquid - CIS

Sport: Annat Spelstopp: 2014-07-08 21:00 Spela här

Speltips Liquid - CIS
Land: Internationellt Liga: The international
Odds: 2 Speltips: CIS
2014-07-08 21:00 Liquid - CIS CIS 2 Aleq

Nu ni rekat nu ska ni få se en rek inom ett oprövat område. Nu ska vi reka en Dota-Match, för er som inte vet är detta ett datorspel och inom den närmsta tiden kommer dotans "VM" spelas, där det börjar med ett playoff för att få vara med i turneringen.

Detta playoff har man kommit till via tidigare kval där lag från olika världsdelar har tävlat mot respektive världsdel där CIS är från Kina och Liquid från nordamerika. CIS hade troligtvis det absolut svåraste kvalet medan Liquid hade det absolut enklaste. CIS hamnade bakom laget LGD i kvalet då DK, Newbie,IG, Vici ( var direktkvalificerade). Liquid i sin tur klarade inte av att slå ett helt nytt ihopsatt lag från USA och kom därav tvåa i sitt kval.

Motståndet dessa lag möter på daglig basis är helt olika Liquid har interna stridigheter och framstår nästan som oseriösa ibland medan kineserna har ett klart seriösare och skickligare lag. För mig är oddsen felsatta av den anledningen av "västern" inte har någon koll på hur bra scenen är i öster och ett ständigt överskattande av lag som man har "koll" på då tidszonerna passar bättre för tittande.

I min bok borde oddsen vara tvärtom mot hur de är idag och då kanske ännu mer åt CIS favör.

spelar 4/5 Units på denna och vill ni rygga hittar ni den på "specialare" och "Globala". Vill ni sen kolla på matchen vilket jag tycker ni borde, insatt som oinsatt så finns den på twitch. Vidga vyerna och testa något nytt!

EDITERAD 2014-07-07 22.32:59

Aleq - 07 Juli, 2014, 22:32

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Fireflies - 2014-07-08 22:09:20

överlägsen 2-0 vinst för liquid så att säga.

Fireflies - 2014-07-08 14:55:49

Sen detta med lan experience, alla i liquid har varit med vid en eller flera TI och större lan medans kineserna endast har black med den erfarenheten och resten mera är "pubstars" och online spelare hittils vilket väger tungt och som är en stor faktor i dessa sammanhang!

Fireflies - 2014-07-08 14:46:41

Klart att kommunikationsproblem fortfarande kommer vara där då black varken lärt säg kinesiska eller hans lagkamrater engelska. Sen att de "pressat Dk och newbie" är i mindre turneringar efter att DK och Newbie kommit hem från större lan eller liknande med mindre seriösa drafts och när cis dragit till med konstiga picks som pudge som allt som oftas funkar mot andra kinesiska lag.

Aleq - 2014-07-08 13:50:16

Fireflies Black har spelat i laget i istort sätt ett halvår, att tro att de fortfarande lider av kommunikationsproblem i laget är bara dumt. CIS har pressat DK och Newbie i tidigare matcher men antar att kvällen får utvisa vem som har rätt och fel.

VP MVP är VP klara favoriter, men har man en carry som heter illiden så kan man när som helst throwa gamet, en bra dag ska VP inte ha några problem, men har de en sämre kan de gå åt helvete, jag "tv-penga" mvp bara pga illiden

Fireflies - 2014-07-08 13:29:16

Själv insatt i dota 2 och kan säga att du är ute och cyklar, visst liquid hade ett lättare kval då det endast var de själva och navi.us som som slogs om direktinvite, men skilleveln på alla i liquid är mycket högre än CIS som knappt varit med i scenen och dessutom spelar med en europe vilket gör att deras kommunikation inte är den bästa då endast 1 annan i laget pratar engelska.

Och de interna stridigheterna fixades länge sedan då de bytte ut spelaren som orsakade detta.

Liquid kan ha en liten "hemma fördel" om nu kineserna lider av jet lag annars så spelar detta ingen större roll.

Vad gäller VP - MVP så ska ryssarna vara stora favoriter, korea har endast spelat dota under det senaste året och består utav några "amerikan koreaner" som flyttat tillbaka för att dominera den scenen och dessa spelare platsade inte ens i tier2 teams i väst, vilket kanske kan liknas vid superettan kontra allsvenskan.

Aston - 2014-07-08 12:56:30

Vad tror du om Ryssland (Virtus Pro) - Korea (MVP) då ? klar vinst för ryssarna eller ?

Eventet går väl av stapeln i USA, ingen fördel för Liquid gällande den biten då ?

Blir rygg med "TV-peng" (kanske bättre skriva "data-peng" i detta sammanhang) ;-)