Speltips

Speltips Tyskland - Argentina

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-07-13 21:00 Spela här

Speltips Tyskland - Argentina
Land: Internationellt Liga: VM
Odds: 2.35 Speltips: Argentina vinnare
2014-07-13 21:00 Tyskland - Argentina Argentina vinnare 2.35 Syltburken

Varför kommer Argentina lyfta bucklan ikväll? För att det är kontringsfotbollens år. Vi såg det i Champions League, vi har sett det i VM.

Tyskland innehar 6 spelare i startelvan som tillhör Bayern Munchen. Hur spelar Tyskland? Som Bayern Munchen. Hur gick det för Bayern Munchen när man mötte världens kontringsskickligaste lag? 4-0 i röven hemma på Allianz. Om vi sedan tittar på hur det har gått för övriga lag som har präglats hårt av Guardiolas tiki-taka när de har mött kontringskickliga lag; Spanien åkte ut med dunder och brak i gruppsspelet, Barcelona åkte ut i kvartsfinalen i Champions league och förlorade cupfinalen mot Real Madrid.

Argentina är inte Real Madrid men får vi en anfallstrio bestående av Di Maria, Aguero och Messi ser jag inte hur tyskarna ska kunna hålla tätt när dessa tre kommer stormande. I värsta fall får vi Lavezzi, Higuain och Messi. Men det räcker för att slå tyskarna. De flesta kommer nog ihåg hur det såg ut när tyskarna mötte ett taktiskt fulländat Algeriet. Man hade det oerhört svårt och det enda som saknades för att Algeriet skulle vinna var kvalitén framåt. Matchbilden kommer se likadan ut ikväll med skillnaden att Argentina gör mål på sina chanser.

Inget Europeiskt lag har vunnit VM i Amerika och det lär inte hända ikväll heller.

Argentina att lyfta bucklan liras till 2.35 hos Nordicbet . 3/5 units.

Startar Aguero, Di Maria och Messi liras även Argentina -1.5 till 9.45 hos Pinnacle . 1/5 units.

Syltburken - 13 Juli, 2014, 14:49

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
alive365 - 2014-07-13 17:33:32

Tänker inte klanka ner på att du tror på Argentina.

Men di maria saknas, en av de absolut viktigaste kuggarna i Argentinas lag. Higuain har verkligen inte nått upp till sin potential med 1 mål totalt i VM, och han ska vara anfallare, den som ska måla. Samma med Messi. Det är något i dom som saknas. Bra spelare, absolut, men något saknas. Kanske lossnar det idag... Men jag har svårt att tro det.

Sedan att Tyskland var dåliga mot Algeriet håller jag med dig. Men kan ju med garanti tycka och tänka att de borde/gjorde handlade om underskattning. Psykologin är otroligt viktig för att vinna matcher och där och då insåg dom nog att de var ruskigt nära att tappa det om man behandlar motståndaren respektlöst.

Blir en intressant match ikväll. Vi får hoppas att nån av oss vinner.

Lirar Tyskland rak. De bör dom klara. 2-0 tror jag!