Speltips

Speltips FK Ventspils - Malmö FF

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-07-23 18:00 Spela här

Speltips FK Ventspils - Malmö FF
Land: Internationell Liga: Champions League-kval
Odds: 1,60 Speltips: Malmö FF
2014-07-23 18:00 FK Ventspils - Malmö FF Malmö FF 1,60 BlackAce919

Att reka Malmö FF kan väll verka som lite amatörmässigt. De flesta tror väll på en seger här, men efter förra veckans spel och de låga oddsen, så rör väll de flesta spelarna inte ens den här matchen med tång.

Och jag kan förstå er, om vi hade fått ett odds på 1,20. Nu bjuds vi på desto finare siffror. 1,60(!) tjänstefel att inte gå in med en slant på grabbarna som representerar svensk klubbfotboll.

Vad kan vi vänta oss ikväll? Först och främst tror jag Erik(Johansson) kommer att spela. Åtminstone göra ett försök, sen får vi se därifrån hur länge han kan vara med. Vi kommer att få se ett Malmö som är sugna på att få in bollen så snabbt som möjligt då man inte har något att förlora (nå väl, nästan i alla fall). Så räkna med ett offensivt Malmö som vågar slå den där extra långbollen, ta det där extra skottet och ge det där lilla extra nu när det är do-or-die.

Ventspils då? Finns säkert de som har mycket bättre koll än mig på letterna. Men frågar ni mig så tror jag man parkerar bussen framför mål och i den bästa av världar får med sig ett 0-0. En förlängning och eventuell straffläggning, ja då har chanserna för letternas avancemang ökat lite mer.

Ventspils är både en och två klasser sämre än skånepågarna och orkar inte med att gå på offensiven och vinna matchen mot Malmö, det är något som letterna själva förstår.

Jag sticker ut hakan och säger att FK Ventspils inte gör mål ikväll, ska vi säga 2-0 till Malmö och det första målet kommer i 23e minuten?

BlackAce919 - 23 Juli, 2014, 12:13

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
patrikrekar - 2014-07-23 17:54:25

Malmö håller nollan till @1.90?