Speltips

Speltips IFK Göteborg-Rio Ave

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-07-31 19:00 Spela här

Speltips IFK Göteborg-Rio Ave
Land: Land Liga: EL-Kval
Odds: 2.25 Speltips: Rio Ave DNB
2014-07-31 19:00 IFK Göteborg-Rio Ave Rio Ave DNB 2.25 Honken

IFK Göteborg möter nu Rio Ave i Europa League kvalet efter totalt 3-1 mot Györ. IFK vann komfortabelt på bortaplan medans hemmaspelet sedan handlade mer om att hålla nollan och spela av matchen. Rio Ave spelar i Portugisiska Ligan och slutade på en elfte plats vilket inte alls är särskilt märkvärdigt. Det resulterade igalla fall i en Europa League kval plats vilket Rio Ave är mycket stolta över.

För det första är Primeira Liga klart en klass högre än Allsvenskan så Rio Ave är vana vid betydligt bättre motstånd än IFK(De vann bla mot Benfica i ligan med 1-0 på hemmaplan). IFK har både haft bra och sämre resultat de senaste sju matcherna. 6-2 h mot Helsingborg, 3-0 b mot Györi, 3-0 h Mjällby och 2-0 b Fola Elsh hör till de bättre. 2-2 b mot Halmstad och den där hemma förlusten mot 0-1 mot Györ kanske inte är så dåligt egentligen men det är dock 0-3 förlusten borta mot Mjällby för fyra dagar sedan.

Rio Ave har inte börjat sitt Liga spel än och de har inte heller spelat några tävlingsmatcher i Europa under sommaren. Cup finalen mot Benfica den 18e Maj slutade 0-1 men det är ändå imponerande att de tog sig dit. De har dock spelat vänskapsmatcher(tro vad man vill om dem) och vunnit mot bla Feirense, Nottingham Forest samt Vitória Guimaraes. Förlusterna kom mot Freamunde och Estoril.

Sett till dagens omständigheter så ställer IFK upp med ett mycket starkt lag(Philip Haglund och Hampus Zackrisson är knäskadade)

Trolig startelva enligt SvenskaFans hemsida:
Alvbåge
Salomonsson Bjärsmyr Waehler Augustinsson
Allansson Mahlangu Johansson Svensson Larsson
Vibe

Någon officiell startelva har jag inte hittat på Rio Aves hemsida trots Google translates hjälp. Men senaste matchen mot Nottingham Forest hade dem följande laguppställning:
Cassius;Nuno Lopes, Prince, Marcelo, Tiago Pinto; Pedro Moreira, Philip Augustus, Tarantini; Del Valle, Ukra och Hassan

Även om det är första gången i Rio Aves historia som de spelar Europa Spel så är de taggade till hundra och har minst lika hög kvalitet som IFK Göteborg. bet365 ger hela 2.25 på Rio Ave DNB(draw no bet) vilket jag tycker är lite för högt.

Honken - 31 Juli, 2014, 16:19

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!