Speltips

Speltips OGC Nice - Toulouse FC

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-08-09 21:00 Spela här

Speltips OGC Nice - Toulouse FC
Land: Frankrike Liga: Ligue 1
Odds: 2.50 Speltips: Över 2.5 mål
2014-08-09 21:00 OGC Nice - Toulouse FC Över 2.5 mål 2.50 J.Dizzle

Hmm, "överspel i en premiär" tänker säkert en del. Men oddset och förutsättningarna är för bra för att avstå tycker jag. Men rätt låg insats givetvis.


Blir en kort rek då min kunskap om de här lagen är rätt begränsade, men lite koll har man tror jag.

Nice var nära ett fiasko förra säsongen, då man var ynka två poäng från att åka ur. Och inledning på den här säsongen har väl också sett lite sådär ut, varit i målrika fighter i träningsmatcherna. Visst har man roterat och mött en del tufft motstånd, men inte i alla. Ger inget vidare intryck i alla fall:

Nice - Barcelona 1-1
Norwich - Nice 5-1
Brentford - Nice 3-2
PSG - Nice 2-1

Att man släpper in mål mot Barca och PSG, behöver man ju knappast skämmas över. MEN, 5 mot Norwich och 3 mot Brentford är allt annat än okej. Där man hade en nästintill ordinarie mot Norwich och lite sämre mot Brentford.

Man har som de flesta nog känner till, släppt förstemålisen och colombianska VM-målvakten David Ospina till Arsenal, vilket är ett oerhört tungt avbräck. Så känns oklart vad det är för status på de målvakter som finns kvar där. Har annars fått behållit de flesta spelarna.

Gjorde en rätt dålig säsong allt som allt, men det var på hemmaplan man tog sina flesta poäng. Kom på 8:e plats i hemmatabellen. 10 2 7 22-16
Tog alltså 42 poäng totalt över hela säsongen, varav 32 poäng på hemmaplan. Man är alltså ett helt annat lag på hemmaplan, där man vågar gå framåt lite mer och förväntas äga spelet mot de flesta lagen.
Toulouse kom, som man allt som oftast brukar komma, i mittenskiktet förra säsongen, där man har harvat de senaste säsongerna. Men i år tror jag att de kan få det tufft och hade inte förvånat mig om de hamna på den undre delen av tabellen när ligan summeras i maj nästa år.
Högerbacken Aurier utlånad till PSG, rutinerade mittbacken Zebina har lagt dojorna på hyllan, lånet från förra säsongen Chantome (PSG) har återvänt till Paris. 3 rätt tongivande spelare som inte kommer spela, kan nog komma att kännas av till en början.
Och lånet från Monaco, backen Tisserand som troligen hade gått in i en startelva är skadad, likaså är det med backarna Ninkov och Yago. Spelade 19 respektive 24 ligamatcher förra säsongen. Så det är ont om alternativ där bak. Så om inte det vore nog så är det defensiva ankaret och colombianske VM-spelaren Aguilar också skadad. Så i de bakre leden i elvan så ser det rätt tunt ut och ont om alternativ. Bättre förutsättningar än så kunde man faktiskt haft.

Tolouse är ganska likt sig när det gäller hemma- och bortaspelet, 24 poäng hemma och 25 borta. Fast med 25 poäng på resande fot är bra i den franska ligan, där man hamnade på en 7:e plats i bortatabellen (7 4 8 23-27). Men nästan lika många poäng hemma så hamnade man på en 17:e plats i hemmatabellen (5 9 5 23-26). Vilket betyder att man har gjort det bra på bortaplan i en liga där de flesta hemmalagen är väldigt starka.

Träningsmatcherna har sett ut så här:

Toulouse - Bilbao 2-0
Toulouse - Montpellier 2-2
Toulouse - Ajaccio 1-0
Toulouse - Luzenac 1-1
Toulouse - Nimes 1-2

Har också blivit en del mål där, där Toulouse inte har gått av mållösa en enda gång. De har ju såklart de också luftat rätt friskt med spelare och motståndet har inte alltid varit det bästa, men mål gör man!


Premiärer kan ju ibland vara lite försiktiga och tillbakadragna, men när oddset är 2.50 för ett överspel har jag svårt och blunda för det. Och med tanke på att båda lagen är försvagade bakåt och man har fått behållit sina offensiva krafter. Och ett Nice som är ett helt annat lag hemma än borta, där man verkligen vill framåt. 2.20-2.30 hade jag satt ut. Men 2.50? Jo jag tackar!


Över 2.5 mål, 2.50 på bet365 . 2/5 units.

J.Dizzle - 09 Augusti, 2014, 12:46

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!