Speltips Staines-Weston

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2014-08-25 18:00
Land: England
Liga: Conference South
Odds: 1.83
Tips: 1
Ny vecka och vad kan tänkas vara bättre än att starta den med förlängd helg, bank holiday och trevlig fotboll på alla nivåer runt om i England. Givetvis kommer flest blickar och mest intresse vara riktiga mot Manchetser ikväll men jag tycker vi värmer upp i de lite lägre regionerna både geografiskt och ligassystemmässigt eftersom Staines tar emot Weston i Conference South vid 16.00 svensk tid.

Fem upplagor av detta möte har ägt rum de senaste åren där Staines har tagit fyra segrar, en oavgjord och alltså ingen seger för Weston. Senast slutade det även med en habil 3-0 seger även på bortaplan vid kusten mot Weston Super Mare för Staines och alltså klar och tydlig plus statistik för laget från Londons utkanter.

Staines har börjat säsongen med 2 segrar och 2 förluster trots att man mött tämligen svårt motstånd i inledningen av serien med bland annat knapp förlust mot tippade topplaget St Albans och en imponerande seger mot Boreham som åkte på sin enda förlust hittills för säsongen då man reste till Staines.

Weston har börjat lite knackigare med 3 raka förluster och bara en vinst, vinsten kom dessutom mot bottenkollegan Farnborough som fram tills förra omgången hade förlorat samtliga sina matcher denna säsong, så ingen jättebedrift med en uddamålsseger där trots tre viktiga poäng.

Weston kommer till Wheatsheaf Park med 8-1 i röven på sina två senaste matcher och från en förlust på hemmaplan med hela 5-0 senast. Efter att ha gått igenom samtliga 33 matcher i conference-divisionerna denna dag är jag trygg i att säga att detta är den mest spelvärda. Dels för jag tror att ”The Swans” har väldigt goda möjligheter att plocka hem en tämligen komfortabel hemmaseger här men framförallt eftersom jag blir erbjuden hela 1.83 för detta på en rad olika bolag. Helt klart värt ett par slantar enligt mig.

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid
Spela på Staines-Weston hos Unibet
Spela nu
RalleArvid - 25 Augusti 2014 - 09:19
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: