På lördag tar Villarreal emot glödheta Real Madrid hemma på El Madrigal.

Valencia har börjat säsongen stabilt med två vinster, två oavgjorda och en förlust och har därmed åtta poäng efter fem spelade matcher och ligger på en sjundeplas. Den enda förlusten kom i en 0-1-match hemma mot Barcelona. Nät senast vann man med 4-2 mot Vallecano, medan man senast bara fick med sig 1-1 mot Eibar.

Real Madrid har genom tre vinster och två förluster samlat på sig nio poäng, och är alltså bara en poäng före Villarreal i tabellen på en sjätteplats. Man förlorade med 4-2 mot Real Sociedad och 2-1 mot Atletico Madrid, men sedan dess har man bokstavligt talat gått som tåget. Man besegrade Basel med 5-1 i Champions League, Deportivo med hela 8-2 i ligan och senast i ligan spelade man 5-1 mot Elche. Man har i ligan gjort 18 mål och släppt in nio under säsongsstarten.

6. Real Madrid 3 0 2 18:9 9p
7. Villarreal 2 2 1 7:4 8p

Skadeläget i Villareal är inte det bästa, man saknar hela sju spelare som ser ut att bli borta på grund av skada och den listan inkluderar forwarden Giovani dos Santos, backen Bojan Jokic samt Hernan Perez, Juame Costa, Cani, Victor Ruiz och Pablo Iniguez. Man har inte heller tillgång till Denis Cheryshev på grund av hans lånekontrakt. För Real Madrid är det bättre nyheter då man får tillbaka Luka Modric och Karim Benzema, som båda vilade vid 5-1-segern senast. Därmed är det bara Jesse Rodriguez, Sami Khedira och Pepe som saknas. Varane kommer precis som senast att kliva in istället för Pepe på mittbackspositionen. Det enda potentiella frågetecknet är Champions League som väntar runt hörnet. Man förväntas dock starta med ordinarie elva.

Real Madrid har alltså gjort hela 18 mål de senaste tre matcherna (ett snitt på sex mål per match!!) och har en trio forwards som ser ut att vara ostoppbara just nu. Det bådar inte gott för Villarreal, som i de senaste nio matcherna inte kunnat rå på Madrid en enda gång. Sju gånger har Real segrat och två har slutat oavgjort. Samtliga sju vinster har vart med minst två måls marginal. Jag tror att Europas just nu hetaste lag fortsätter att producera mål. Även om jag inte tror att man nödvändigtvis gör sex mål i denna match, så är det absolut inte otänkbart att man gör åtminstone två eller tre.

Jag tror att man vinner med minst två mål och lirar Real Madrid -1 till 2.075 gånger pengarna. Alltså pengarna tillbaka vid uddamålsseger!

This is the stats tab
This is the post tip