Speltips

Speltips Bayer Leverkusen-Benfica

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-10-01 20:45 Spela här

Speltips Bayer Leverkusen-Benfica
Land: Tyskland Liga: Champions League
Odds: 1,98 Speltips: 2 (+0,5 asian)
2014-10-01 20:45 Bayer Leverkusen-Benfica 2 (+0,5 asian) 1,98 LelleSandahl

Var ju själva f*n att Bayern inte skulle få in en till boll i går - trots Müllers tidiga balja. Jag hade kanske inte räknat med att CSKA skulle backa hem i 88 minuter trots underläge. I kväll tar vi oss en titt på Bayer Leverkusen-Benfica - där jag tycker spelvärdet på +0,5 till Benficas fördel är alldeles för bra för att motstå.

Förra omgången
Monaco-Bayer Leverkusen 1-0
Benfica-Zenit 0-2

Europa League 2013
Benfica-Bayer Leverkusen 2-1
Bayer Leverkuse-Benfica 0-1

Preliminära startelvor
Leverkusen: Leno; Hilbert, Toprak, Spahić, Wendell; Reinartz, Bender; Bellarabi, Çalhanoğlu, Son; Kiessling.
Out: Papadopoulos (shoulder), Rolfes (ankle), Brandt (ankle), Castro (muscular problems)
Doubtful: Boenisch (heel)

Benfica: Júlio César; Maxi Pereira, Luisão, Jardel, Eliseu; Samaris; Salvio, Pérez, Gaitán; Talisca, Lima.
Out: Artur (suspended), Sílvio (leg)
Doubtful: Paulo Lopes (right leg)

Förutsättningarna inför matchen är ganska klara. Här är två lag som behöver tre poäng efter de inledande förlusterna. Leverkusen, vars form sviktat den senaste tiden, lyckades inte få hål på Monaco och fick resa hem med både noll poäng och noll gjorda mål. Sedan dess har man hunnit med förlust mot Wolfsborg 1-4, seger mot Augsburg 1-0 och kryss senast mot Freiburg. Nu ska man gå ut och vinna mot ett Europaspelsstarkt Benfica och det blir ingen lätt match.

Portugiserna släppte till ett tidigt mål mot Zenit (Hulk) och olyckan kommer sällan ensam, då målvakten Artur Moraes åkte på en utvisning i den 22:a minuten. Han förväntas ersättas av rutinerade Julio Cesar som värvades in inför säsongen. Belgaren Axel Witzel kunde sedan punktera tillställningen som ryssarna stängde igen efter 2-0. Till skillnad från Leverkusen har Benfica dock fortsatt att vinna i ligaspelet trots förlusten. Moreirense (3-1) och Estoril (3-2) är kanske inte att jämföra med Leverkusens kaliber, men som serieledare och spelare som Lima och Tallisco i målform kommer man hit med gott självförtroende. Dessutom: lagen möttes i slutspelet av Europa League 2013. Benfica vann då med 2-1 hemma och 1-0 borta.

SPELTIPS
Två lag som känner till varandra sedan tidigare och som båda behöver tre poäng. Leverkusen kommer givetvis få föra matchen - något jag tror kommer passa Benfica väldigt bra. Portugiserna har individuellt skickliga spelare framåt och kommer få ligga och lura. Leverkusen har haft problem med offensiven den senaste tiden och blev mållösa senast i helgen. Även om Benfica vill åt alla tre pinnarna så är ett kryss borta mot Leverkusen ingen katastrof. Jag tycker Benfica är alldeles för stora underdogs här och spelar +0,5 asian (samma sak som X2) på bet365 .

Hur spelar ni på matchen?

@lellesandahl på twitterEDITERAD 2014-10-01 15.21:07

LelleSandahl - 01 Oktober, 2014, 15:21

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
frankyfish - 2014-10-01 17:49:34

Jag la en mindre tv peng på Benfica & U 2.5 @9.50 på 365