OBS, matchstart redan kl 12!!
Spelet är alltså Betis att göra mål i den första halvleken.

Real Betis som åkte ur La Liga ifjol med i mina ögon ett alldeles för bra lag, man har även fått behålla en hel del bra spelare sett i Segunda mått sett, tex målvakten Adam, mittfältaren Matilla men framförallt sin skyttekung Ruben Castro.
Castro som fått en lysande start på säsongen och leder redan nu skytteligan.
Även Betis som lag har börjat helt ok, ligger för stunden 7a men då har topp 4a spelat en match mer och vid seger idag går man upp till 2a plats.

Info.
Betis har spelat 7 matcher i ligan denna säsong, man har gjort mål i 5 av dessa matcher, och samtliga 5 matcher så har första målet kommit i den första halvleken.
5/7 på detta spel i så fall, man har 2/3 hemma.

Även Las Palmas har fått en fin start på säsongen, man har varit ganska täta bakåt med 6 insläppta på 7 matcher.
Noterbart är att man har 3 matcher borta spelade, då har man släppta in mål i den flesta halvleken i samtliga matcher.
Nu väntar kanske hela årets svåraste bortamatch!

Betis kommer från 0-0 senast mot Valladolid borta, ett resultat man är nöjda med.
När det nu återigen är hemmamatch så är det full gas från start som gäller och tror/hoppas att Castro frälser återigen.
Ser man till stats och så vidare så känns det som ett intressant spel.