Speltips: Kais Mora- Höllviken

Sport: Innebandy
Spelstopp: 2014-10-26 17:00
Land: Sverige
Liga: SSL
Odds: 1,85
Tips: 1a
Ja, då var det bara dags att invänta alla dryga kommentarer om denna rek, men dom är välkomna=)

Då är det en mini SM-Final för Kais Mora, torsk mot "Sveriges sämsta SSL-lag genom tiderna" (som alla sa innan) så är det garanterat Gonatt redan nu!

Om vi startar med bortalaget, så är jag otroligt imponerad hittills, i sin hemmaborg har dom mäkta med 3 segrar av 3 möjliga, Mullsjö,Dalen och Storvreta ! Vilket är otroligt starkt, dom har i SSL-mått rätt dåliga spelare, men har en tränare som i skrivande stund är Sverige hetaste i Vidar Jonsson, att förvandla detta jag som spelade i div1 för 2 säsonger till att just nu ligga på slutspel är otroligt starkt gjort !

MEN...vill inte sticka ut hakan alldeles för långt, men tror att Höllviken tar MAX 4-5p till i denna serie, nu är Hypen avklarad där alla påstår dom är Sveriges sämsta nykomling, och underskattningen kommer inte att finnas igen för lagen som kommer till Skåne !

KaisMora då, står på 1p som är tagna mot Aik borta på parketten !

Hemmamatcherna har varit Warberg,ett litet övertag Warberg som vann mer på sin erfarenhet än att dom var mkt bättre där ute på banan !

Granlo, en jämn match som Kais var snäppet bättre, otroligt tung förlust

Dalen, om granlo va en tung förlust så vet jag inte vad denna var, 4-1 ledning i 3e med total kollaps, slutade 6-8 , 1 i öppen kasse, men iaf 4-5 billiga insläppta av målvakterna som fick stå ! här var man mkt bättre matchen igenom, förutom 2-3min i 3e, och det stjälpte !

Tillbaka från skada senast var 2 spelare som är otroligt viktiga, Bobby Edberg, lagest superstar! 1+1 direkt och vald till matchens bästa spelare

Dennis Wallin, förstecenter i ett antal år nu och den enda skolade centern som spelar just nu, blev vald till matchens 3 bästa spelare( 1 festis på magget )

Dessa 2 är otroligt viktigt och nu återstår det bara 1 spelare på skadefronten, den 3 e länken i den fruktade Kedjan från förra året i Allsvenskan, Eric Westlund !

Att Kais redan nu är uträknade passar perfekt, så var det även förra säsongen i Allsvenskan där Huddinges stortippande tränare, tippade Kais att åka ur !

På 2 femmor har Kais ett betydligt mkt bättre lag, och jag känner mig faktiskt inte ens orolig ! i hemmaborgen är man mycket bättre, även om det tagits 0p på 3 matcher, jag känner mig iaf säker på en hemmaseger till 1,85

tror på 10-4
  Kais Mora- Höllviken
Spela på Speltips Kais Mora- Höllviken
wibbe - 24 Oktober 2014 - 15:06
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Mollan - 2014-10-26 11:25

Jag har både spelat själv tidigare i Höllviken och kollat på deras senaste matcher.
När Höllviken spelar bra så är de riktigt bra. Men tyvärr går det lite för mycket upp och ner, speciellt på bortaplan. Men trots detta har de ändå absolut störst värde i denna match.
Deras två första femmor håller hög klass. Med en spelare som Johannes Wilhemsson som poängspruta så brukar det gå vägen!

Lindholm - 2014-10-26 01:09

Jag hade tänkt lasta rejält på Höllviken. ...blir aningen skeptisk till denna rek.....är det en rek? Har grabben koll?
Kanske bäst att skita i lira denna match?

wibbe - 2014-10-25 11:19

Jag är egentligen både enig men ändå inte, ett värde ligger på Höllviken, OM man tror kais e så dåliga som poängen ligger ! och nej jag kan inte speciellt mkt om Höllvikens trupp men vet samtidigt att INGEN av dom är bättre än Bobby Edberg, Jocke Pettersson eller Max Wahlgren !

Ja dom va nära att skrälla mot Falun, men folk måste ju inse att lagen dom möter underskattar dom rejält, det kommer ju inte ske framöver !

Limitlezz - 2014-10-25 09:35

Fan känner jag får lägga en kommentar till. Fyfan vad fel denna reken är! Värdet ligger TOTALT på Höllviken.
Höllviken torskade 2 raka mot HBG och AIK, man spelade naivt och slarvigt. Efter dessa 2 förlusterna tightade man till sig riktigt mycket och började grisa mer. Efter det har man vinster mot Storvreta, Dalen och Mullsjö. Uddamålsförlust mot Falun. Senast förlorade man dock med 4-0 mot ett tight warberg... Höllvikens förstafemma håller riktigt hög klass.
Varnar alla här. 1,80 på Kais är inget som helst värde! ALLA som sett Höllviken senaste 5 omgångarna kan nog intyga detta. Värdet finns på Höllviken. Pratar med massor av spelare i SSL och AS och de kan intyga att värdet är på Höllviken!

Limitlezz - 2014-10-25 09:25

Håller med föregående. Jag har sett i princip Höllvikens alla matcher.
Man rullade ut Mullsjö totalt, var spelförande och dominerade. Man ledde med 6-0 mot Dalen innan de fick lite tröstmål. Du har ju verkligen noll koll på Höllviken.
Att Kais skulle ha bättre lag än Höllviken är helt fel. Totalt. Man var sjukt nära att skrälla uppe i Falun men torskade tillslut med 7-6.
Värdet i den här matchen ligger på 2an! Brutalt mycket!
Har du sett Höllviken spela denna säsongen?

dveerg - 2014-10-24 20:57

"På 2 femmor har Kais ett betydligt mkt bättre lag, och jag känner mig faktiskt inte ens orolig !"

Vad vet du ens om Höllviken? Har du någonsin sett dem spela? Vet du ens hur höllvikens två första femmor ser ut? Höj dig


Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
14:00  Krajinovic - Berankis
Tennis - ATP Moskva - Berankis
2.75
14:00  Schwartzman - Escobedo
Tennis - ATP Antwerpen - Esc hcp +4,5 games
1.91
18:00  Dimitrov - Janowicz
Tennis - ATP Stockholm - Janowicz
3.60
19:00  Örebro - Halmstad
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.74
15:00  Benevento - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 2
1.65

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming