Atalanta har en usel form med 5 förluster på de senaste 6 matcherna. De har dessutom bara mäktat med ett (1) mål under denna period, vilket kom hemma mot jumbon Parma förra omgången (i 90:e av Juventuslånade anfallaren Boakye).

Napoli har 3 2 1 på de 6 senaste i ligan och 10-5 i MS de tre senaste matcherna i ligaspelet. Godkänd form och övertygar i målproduktiviteten; spelare som Hamsik, Higuaà­n och Calljà³n (leder skytteligan med 7 mål) har verkligen hittat rätt. Kan Napoli dessutom få ordning på det defensiva spelet är jag övertygad om att man kan hota om topplaceringarna i Serie A.

Skadade i Napoli: Gargano, Zuniga, Michu

--

Bergamolaget kommer göra allt i sin makt för att ta poäng i denna match, de är inne i en usel form och kommer göra allt för att bryta den imorgon. Enligt mig kommer det bli väldigt svårt mot ett lag som Napoli, och dess kaliber i anfallsväg, speciellt med Callejà³n som gjort mål i de 5 senaste ligamatcherna.

--

Jag spelar Napoli -0.5 @ 1.975 med 7/10 units.

--

Lägg märke till att detta spel är högre än den raka tvåan (@ 1.90) under huvudmarknader. En rejäl bjudning och jag väljer att köra!

Please make it rain, Callejà³n!

This is the stats tab
This is the post tip