Speltips

Speltips Wellington - Melbourne City

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-11-30 05:00 Spela här

Speltips Wellington - Melbourne City
Land: Australien Liga: A-League
Odds: 2.50 Speltips: Melbourne City Över 1.5
2014-11-30 05:00 Wellington - Melbourne City Melbourne City Över 1.5 2.50 master

Det flyter på i Aussie och vi har nu kommit till sista dagen denna omgång. En intressant match står på spel mellan Wellington och Melbourne City.

Wellington har blandat och gett rejält, men känns inte direkt som något av dem bättre lagen i ligan. Har dock två raka hemmasegrar på hemmaplan, dock är det värt att tillägga att man har mött ett uselt bortalag i Newcastle Jets och skadedrabbat WSW. Kommer till denna match med två raka förluster mot klart bättre lag. 2-1 förlust i båda, men har stått upp bra och jobbat hårt. Men där har man inriktat sig mycket på defensiven och försökt hålla tätt, förvisso har man gjort det bra. Men här måste man framåt i och med hemmaplan och det kommer inte bli lätt och försvara sig mot ett av dem bättre lagen i ligan.

Har återfått viktiga spelare framåt i bland annat McGlinchey, men har ett tungt avbräck på försvararen Fenton.

Melbourne City... så mycket kvalité... men så lite resultat. Man har haft så mycket stolpe ut denna säsong att det snart borde vara dags att hämta flera segrar. Här finns det en bra chans. City har svårigheter att försvara sig, men har kvalité framåt som heter duga. Det gäller bara att få ut maximalt av spelarna. Mittfältet är också riktigt starkt med bland andra Partaalu och Mooy. Laget har gjort mål i samtliga matcher, men har även släppt in mål i alla sina matcher, vilket säger en hel del. Har visat upp ett fint spel på bortaplan, och den enda vinsten denna säsong kom just på bortaplan, det mot ett Brisbane som är klart bättre än Wellington. 1-3 med bud på fler.

Oddsen är felsatta här känner jag... då det är uppbäddat för målrikt och att vinsten lika gärna kan gå till Melbourne City som är i princip bättre på varje position. Men på grund av Citys oroväckande defensiv vågar jag inte på mig den raka tvåan, utan spelar på att City lyckas mäkta med minst två mål, vilket jag ser som något intressant med tanke på hur jag tror att matchen kommer att utspelas.

Dags för en seger för City och man gör inte det med 0-1 i alla fall....

Spel: Melbourne City Över 1.5 mål @ 2.50
8/10 units

Övriga spel:
City MÅL I BÅDA HALVLEKAR @ 4.00 1/10
Slutresultat: 2-2 @ 12.00 1/10
Målskytt: Kisnorbo(City) @ 13.00 1/10
Målskytt: Damien Duff(City) @ 8.00 1/10
Målskytt: Roy Krishna MINST 2 MÅL @ 21.00 1/10

Rygga som vanligt på egen risk och stort lycka till vid eventuell rygg!

Mvh Master.

master - 29 November, 2014, 17:49

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
knäred - 2014-11-29 18:25:18

Så het som du varit idag vågar man väl inte annat än rygga ;)