Speltips

Speltips Sassuolo - Cesena

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-12-20 18:00 Spela här

Speltips Sassuolo - Cesena
Land: Italien Liga: Serie A
Odds: 2.00 Speltips: BLGM
2014-12-20 18:00 Sassuolo - Cesena BLGM 2.00 master

MAXSPEL.

Sassoulo tar emot Cesena under lördagskvällen. Hemmalaget ses som storfavoriter mot ett lag som är i spillror och är i yttersta behov av poäng. Här ska man ha någorlunda chans, även fast Sassoulo, med all rätt, är storfavoriter.

Sassoulo kommer till matchen med bra form, laget har gjort mål i fem raka matcher, hemma såväl som borta. Bland annat har Zaza visat otroligt fin form. Offensivt sett går det som nämnt väldigt bra och här är det ingen svår uppgift att lyckas med att näta. På ett lag som släppt in flest mål i hela Serie A. Samtidigt som just på sistone haft det oerhört tungt defensivt sett.

Cesenas fem senaste matcher:
1-4 Fiorentina(H)
3-2 Atalanta(B)
2-2(4-2) Udinese(B)
0-3 Genoa(H)
1-1 Sampdoria(H)

Det var ett väldigt bra tag sedan laget höll nollan, samtidigt som man allt som oftast lyckas göra minst ett mål. Cesena har nätat i fyra av fem senaste matcher, och har liknande siffra på bortaplan - fyra av fem matcher har man nätat i.

Det som definitivt får denna match att förutspå till en målrik tillställning, är defensiva avbräcken i båda lagen.

Sassoulo saknar ordinarie mittbacken Paolo Cannavaro pga avstängning. Likaså målvakten Consigli. Sedan tidigare är andra-målvakten Pegolo skadad och detta öppnar upp för Pomini i målet. Detta är stora avbräck, definitivt.

Cesena har tampas med en hel del skador och avstängningar under säsongen och nu saknar man en hel del spelare till detta möte. Defensivt sett saknas fortsatt backarna Renzetti och Perico. Senast fick ordinarie backen Volta rött kort och missar detta möte. Djuric och Marilungo saknas framåt, dock har Marilungo saknas längre tid och Djuric har mestadels stått för inhopp.
Dremel och Almeida lär bilda ett intressant anfallspar, precis som senast mot Fiorentina.

Detta bör Sassoulo ta, men att dom ska hålla nollan har jag mycket svårt att se, med tanke på dessa tunga avbräck på målvaktssidan och backlinjen. Cesena saknar nästan hela backlinjen och att Sassoulo gör ett mål i matchen är inte svårt att gissa. Det gör dom garanterat. Jag anser detta spel likt att spela att Cesena ska näta i matchen, och då ser jag två gånger degen som ett kanonodds. Två lag vars svagaste sida är försvarsspelet samtidigt som båda lagen tampas med defensiva avbräck, kommer att resultera i en målrik tillställning. Ska vi säga 3-1?

Mitt spel: Sassoulo-Cesena BLGM @ 2.00
10/10 Units
MAXSPEL

Mvh Master.

EDITERAD 2014-12-19 22.47:58

EDITERAD 2014-12-19 23.11:11

master - 19 December, 2014, 23:11

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Belminkaric - 2014-12-19 22:57:49

Rygg !:)