Solvalla står i sedvanlig stil för finalerna på annandagen. Mumma för alla oss travälskare! Otroligt bra lopp i allmänhet och den avslutande bronsdivisionen i synnerhet där kanoner som bla Frozen, Coldtown och Lover face drabbar samman.
Det är också här jag hittar mitt h2h spel mellan 2 hästar som båda får ses som rejäla kantbollar.

Spelstopp 16.41

Screen Height - Maffioso Face 2

Har en känsla av det här spelet avgörs direkt i starten.
Innerspårets Frozen öppnar som en ålandsfärja så han kommer inte ha nått med spetsstriden att göra. Maffioso face däremot är ruskigt startsnabb och borde tämligen enkelt ta ledningen för att sedan släppa till Coldtown. Screen Height öppnar ganska bra och borde, enligt min badkarskörning, komma ner i rygg på Maffioso Face.
Alltså Coldtown i ledningen, Maffioso Face i rygg och Screen Height 3e invändigt efter 200 meter. Chansen är stor att ingen av dessa 2 kommer se dagens ljus och därmed korsar Maffioso Face mållinjen med Screen Height i ryggen. Som 4a och 5a?
Brukar egentligen inte röra Kolgjinis hästar med tång då dom ofta har en förkärlek till galopp men Maffioso face har på 44 starter galopperat endast 3 gånger varav 2 i första respektive andra starten i karriären.

2,10 känns otroligt bra på förhand men ha i åtanke att det är djur vi pratar om.

God fortsättning allesammans!
This is the stats tab
This is the post tip