Speltips

Speltips West Ham - Arsenal

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-12-28 16:00 Spela här

Speltips West Ham - Arsenal
Land: England Liga: Premier League
Odds: 3.50 Speltips: 1
2014-12-28 16:00 West Ham - Arsenal 1 3.50 master

West Ham mot Arsenal. Londonderby. Som Arsenal har gått segrande ur striden åtta gånger på raken. Men nu är det lite andra förutsättningar inför just detta möte.

West Ham fortsätter att gå bra den här säsongen. Det blev en förlust senast, borta mot Chelsea, men där ska man egentligen inte ha mycket att säga om. Arsenal förlorade med samma siffror på Stamford Bridge tidigare denna säsong. Som nämnt, West Ham går riktigt bra och kommer till denna match med ingen förlust sedan 30 augusti på sin hemmaplan. Det säger väl allt hur starkt laget är, inte minst på sin hemmaplan.

Sedan den hemmaförlusten har det blivit tre förluster, samtliga på bortaplan. 2-1 mot United. 2-1 mot Everton och så 2-0 mot Chelsea. Riktigt starka lag som man trots förlusterna gjort bra insatser.

Snöpliga förlusten i premiären hemma mot Tottenham följdes upp av 1-3 mot Southampton - sedan dess har West Ham följande statistik på hemmaplan:

3-1 Liverpool
2-0 QPR
2-1 Manchester City
0-0 Aston Villa
1-0 Newcastle
3-1 Swansea
2-0 Leicester

Inte direkt lätta matcher, utan man har faktiskt tagit samtliga tre poäng mot bra lag såsom Liverpool, City och Swansea - välförtjänta sådana dessutom.

Värt att notera är att West Ham vilade flera spelare i bortamatchen mot Chelsea - just på grund av denna match där både spelare och tränare ser som en bra chans att ta poäng. Sakho och Song, som enligt mig, varit lagets två främsta vapen denna säsong startade matchen på bänken och kommer relativt utvilade till detta möte. Bonus.

West Ham kommer inte att kunna räkna med backen Jenkinson som inte får spela mot sitt lag(utlånad från Arsenal). Tomkins är ett frågetecken inför matchen efter att ha missat matchen mot Chelsea. Annars ser det ljust ut på skadelistan - till skillnad från motståndaren Arsenal!

Arsenal går väl helt ok, men har drabbats av tunga avbräck hela säsongen som har lett till mindre bra resultat. Mest knackigt har det gått på bortaplan där man endast inkasserat 12 poäng på 9 matcher. Tre vinster, tre oavgjorda och tre förluster.
Senaste två bortamatcher i ligaspelet har resulterat i 3-2-förlust mot Stoke och 2-2 mot Liverpool. Försvaret läcker med andra ord. Och det finns fortsatt massa frågetecken i truppen gällande skador.
Ramsey, Wilshere, Arteta och Özil är definitivt borta från spel här, vilket får ses som dom tyngsta avbräcken. Sedan har man en hel del frågetecken som troligtvis inte kommer att spela.
Sanogo, Chamberlain, Bellerin, Koscielny. Ingen av dom spelade sist.
Saknas kommer även Giroud att göra, som ådrog sig ett rött kort i senaste matchen mot QPR. Vilket betyder att man inte har så värst många alternativ varken framåt eller bakåt i banan. Inte alls en enkel uppgift att formera laget för Wenger....

West Ham i kanonform och ett starkt hemmaspel mot ett skadedrabbat Arsenal som har visat upp ett relativt svagt spel på bortaplan, tycker jag ska ha bättre chans i denna match än vad själva oddsen antyder. 3.50 på West Ham på hemmaplan med dessa förutsättningar? Det tackar vi för!

För den mindre våghalsige finns West Ham Över 1.5 mål till finfina 2.50. Om West Ham vinner gör dom det inte med 1-0...

Mitt spel: West Ham @ 3.50 - bet365
Eventuellt - WH Ö 1.5 mål @ 2.50.

Lycka till!

Twitter @EdinMadrid

Mvh Master.

master - 27 December, 2014, 14:39

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
emilianoek - 2014-12-28 10:01:03

Håller med Lindholm. Har svårt att se ett mållöst Arsenal. Jag tror inte west ham vinner men det är i det spelet som värdet ligger. För min del så tror jag på krysset men avstår nog från spel i denna match

Lindholm - 2014-12-28 00:39:03

Ö-lägset bästa spelet på denna match enl mig:
West ham & blgm @5,60! Där snackar vi värde!!
Tror precis som rekaren att W.H. vinner, men kan inte tänka mig att Gunners går mållösa.

Haze - 2014-12-27 17:36:03

Tycker att oddsen ligger rätt så inget vidare stort värde trots allt. West Ham var riktigt svaga mot Chelsea det kan man inte bara vifta bort oavsett om det ställde två spelare eller inte. Arsenal har många skador ja men truppen är som alltid en av PL:s absolut breddaste så elvan som Hate skriver ut här under är sett till skadeläget helt fantastiskt. Själv blir det inget spel på matchen alls då jag inte hittaar något större värde men önskar dig lycka till.

Hate69 - 2014-12-27 17:02:06

Trolig 11,a imon. Inte så pjokig. Starkt framåt stabilt bakåt.

Szczesny

Debuchy
Koscielny/Chambers
Mertesacker
Gibbs

Flamini
Rosicky
Cazorla

Alexis
Welbeck
Walcott

Cash-Is-King - 2014-12-27 15:35:02

Ryggar denna!