Speltips

Speltips New England Patriots - Buffalo Bills

Sport: Amfotboll Spelstopp: 2014-12-28 19:00 Spela här

Speltips New England Patriots - Buffalo Bills
Land: USA Liga: NFL
Odds: 1.80 Speltips: Patriots HT/FT
2014-12-28 19:00 New England Patriots - Buffalo Bills Patriots HT/FT 1.80 ChristianB

Hoppas att alla har haft en god jul och god fortsättning på er! NFL går nu in på sin sista vecka av den ordinarie säsongen och det är nu slutspelsplatserna ska fördelas. Detta skapar alltid en del jobbiga/intressanta situationer där det är viktigt att hålla ett stort öga på vilka lag som är klara/ute eller har något att spela för.

Snart får vi alltså sitta och gnugga händerna och analysera slutspelet. Jag håller mina Patriots som favoriter att vinna AFC, medan Packers är mina favoriter till att ta hem NFC. Det vore en riktigt fin final att kolla på mellan giganterna Brady och Rodgers.
------------------------------------------------------------------
Vi ska dock inte gå händelserna i förväg, utan börjar med denna veckas spel. Mitt första spel på veckan blir på New England Patriots i mötet med Buffalo Bills. Bills sitter med åtta vinster och sju förluster och vet att de missar slutspelet och har alltså inget att spela för. Patriots står på tolv segrar och tre förluster och är klara för förstaseeden och hemmafördel i slutspelet. Man har alltså egentligen inte heller något att spela för, men coach Bill Belichick kommer som vanligt att spela sina mannar i den sista matchen innan slutspelet för att hålla momentum uppe. Brady och resten av de stora startspelarna bör spela större delen av matchen.

Patriots har som vanligt sett fina ut på hemmaplan denna säsong och vunnit samtliga sju matcher. Man har vunnit totalt tio av de elva senaste matcherna och fyra av fem divisionsmöten. Nu är det dags för det sjätte och sista divisionsmötet för i år och jag tror att man tar ännu en seger. Patriots besegrade Bills tidigare i år med 37-22 på bortaplan, men jag tror att denna match kan bli lite mer poängsnål. Patriots försvar har sett riktigt vasst ut i de senaste matcherna och det är svårt att veta hur länge Belichick håller sina offensiva startspelare på planen. Handikappet ligger just nu på -5, vilket är en spelbar siffra, men jag tycker att Patriots HT/FT lockar mer. Vi vet att Belichick har sina startspelare på planen i alla fall i första halvlek, och under denna tid så bör de kunna ta ledningen mot ett Bills som har haft problem framåt och nu saknar den viktiga försvarsspelaren Marcell Dareus. Efter att han fick lämna förra veckans match mot kassa Oakland Raiders så hade man väldiga problem att försvara sig och förlorade med 26-24. Skadan på Dareus gör att Patriots kommer att kunna springa bollen med framgång och som vi alla vet med Belichick så kommer han att fortsätta att pumpa bollen via marken och kontrollera tiden om de får igång ett vasst springspel.

Om Patriots leder i halvtid så förlorar de väldigt sällan matchen. Här är en statistik ni kanske gillar: Patriots har vunnit 75 raka hemmamatcher när de har vart i ledningen i halvtid. Inte allt för illa! Patriots har en hel del spelare som står listade som osäkra för spel, men den allra största delen av dessa väntas spela. Belichick är en mästare på att fylla skaderapporter. Jag tror vi får se Patriots ordinarie spelare ta ledningen mot ett Bills som precis fått sina slutspelsdrömmar krossade och sedan kommer ett par backups att få ta över i andra halvlek medan man springer hem matchen via marken.

Jag spelar Patriots HT/FT till 1.80 gånger pengarna.

ChristianB - 27 December, 2014, 23:39

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!