Phoenix Suns vann med nio poäng borta mot LA Lakers. Spelet på Phoenix -4.0 satt alltså utan större problem. I natt bjuds vi på sex matcher. Jag tycker att Chicago -5.0 borta mot Indiana är dagens bästa spel och hugger direkt.

Chicago Bulls är bäst i East, enligt mig. De har vunnit nio av de tio senaste matcher, och sex av de sju senaste bortamatcherna. Totalt är Chicago 13-4 på bortaplan den här säsongen. Ett riktigt starkt bortalag alltså.

Indiana har inte varit särskilt starka hemma den här säsongen. De är 1-5 ATS som underdog på hemmaplan den här säsongen. Det kan jämföras med Chicago som är 6-3 ATS som favorit på bortaplan den här säsongen.

Indiana har blivit bättre sedan George Hill kom tillbaka, men här ska de inte ha en chans. Chicago är ett topp tio-lag både offensivt och defensivt. Indiana ska inte kunna göra poäng i Chicagos takt här. Indiana saknar helt enkelt de offensiva krafter som krävs för att mäta sig med de bästa lagen.

Om Indiana fokuserar på att få stopp på Jimmy Butler så kommer Mike Dunleavy få ett övertag mot en mindre försvarare. Om de i stället fokuserar på Dunleavy så återstår ju inte minst Derrick Rose. Med Rose i laget är Bulls 16-4 den här säsongen. 15 av de 16 segrarna är med mer än fem poäng.

Chicago är ett av ligans hetaste lag. De har helt andra offensiva kvaliteter än Indiana. Det kommer att avgöra den här matchen. En vinstmarginal kring 10 poäng känns rimligt.

Spelar alltså: Chicago -5.0 till oddset 1.90 på bet365 .
Units: 4/5.

-------

Lägger till spel:

Under 196 poäng i Chicago-Indiana (1.74).
Units: 2/5.


EDITERAD 2015-12-29 21.06:12

This is the stats tab
This is the post tip