Strax är det nytt år och jag känner att det är dags att ta nästa steg i min betting karriär så jag ska börja reka här på ROK.
För min del så är det fotboll, ishockey och tennis som gäller när det kommer till speltips så förvänta er fina spel under året.

Vi börjar på nyårsdagen och tar oss till Manchester där Sunderland gästar.
Jag har valt att spela Sunderland över 3.5 hörnor till oddset 2.00.
När jag ringade in det här spelet tidigare i veckan så låg oddset på 1.83 vilket jag tyckte var ganska nyktert odds men nu det har alltså höjts och då väljer jag att kliva in.

Kollar vi på båda lagens statistik vad gäller hörnor så ser det ut se här:
City snittar att släppa till 4.5 hörnor på hemmaplan.
Sunderland snittar 4.8 hörnor på bortaplan.

Tidigare matcher som City har spelat på hemmaplan så har hörnstarka lag som Stoke och Crystal Palace klarat linan på 3.5 hörnor.

Sunderland rankar jag som ett bra hörnlag och speciellt mot starka motstånd så är de inte rädda för att anfalla och speciellt inte på kanterna vilket vi kan se tidigare denna säsong mot Liverpool (7 hörnor) och Southampton (6 hörnor) vilket är de två tuffaste matcherna de spelat denna säsong på bortaplan och klarat linan båda matcherna.
Anmärkningsvärt är också matchen mot Liverpool som slutade 0-0 så skapade alltså Sunderland 7 hörnor vilket visar på deras mod att anfalla trots att de har poäng att ta med sig hem.

Jag har en bra känsla för det här spelet och som sagt med höjningen till 2.0 så väljer jag att kliva in med 3/5 Units.

Kommentera gärna om ni har funderingar.
Twitter: @aebetting




This is the stats tab
This is the post tip