Speltips Varberg-Nybro

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2015-01-07 19:00
Land: Sverige
Liga: Hockeyettan
Odds: 2.25
Tips: 1
Det gick ju alldeles utmärkt att pricka in en hockeyrek senast när småkronorna mötte Ryssland. Den gången gav spelet dubbla smeten och nu hittar vi ett ännu högre odds och dessutom ett ÄNNU bättre spel som känns gjutet. Jag har nämligen fått inside-info från den största nestorn och experten i landet vad gäller division 1-hockey i allmänhet och Nybro Vikings i synnerhet.

Fortsättningsserien i hockeyettan södra grupp har varit ett riktigt getingbo där alla har tagit poäng av alla och där dessutom en hel del förlängningsskrällar har delats ut till höger och vänster.

Nybro inledde med att förlora hemma mot Halmstad efter en medioker insats på alla plan innan man sedan med nöd och näppe tog poäng mot jumbo Olofström borta (enda poängen Olofström tagit). Senast vann Nybro visserligen komfortabelt hemma mot den andra bottenlaget, Dalen, men även om insatsen var okej säger det mer om Dalen än om Nybro och de tre poängen ska inte tillskrivas särskilt mycket respekt eller formbesked åt Vikings.

Nu är det dessutom ordentlig kris i Nybro. Laget saknade hela fem spelare senast på träningen plus att viktiga Viktor Bolin inte känner sig helt 100 efter sjukdom. Nybro-tränaren har jobbat dag och natt med att försöka få in nödhjälp i form av sista minuten-lån men inte haft någon lycka. Sista beskedet nu är därför att Jonny Ågren ställer upp om det krävs för att Nybro ens ska få ihop lag.

Det är väl iofs inget negativt på det stora hela eftersom jag personligen vill att Jonny “Loket” Ågren ska medverka i all typ av verksamhet som bedrivs på is, men det är knappast något positivt tecken att ett lag måste kalla in en spelare som hängde upp skridskorna på hyllan och tröjan i taket för ett år sedan och sedan dess i princip inte hållt en klubba i handen, än mindre spelat ishockey i fortsättningsserie-tempo.

Det rådande krisläget i Nybro plus att man spelar på bortais är tillräckligt för att jag ska gå emot dem varje dag i veckan oavsett motstånd. Nu spelar man dessutom mot ett formstarkt Varberg som är obesegrade under ordinarie tid hittills trots att man bara spelat en hemmamatch. Dessutom har hemmalaget förstärkt under säsongen och får anses mycket starkare nu än vad man var i början av hösten då man ändå lyckades besegra Nybro hemma med 4-2.

2.25 hos Betsafe är bästa oddset i skrivande stund. Kommer säkert sänkas ju närmre nedsläpp vi kommer. Skynda fynda!

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid
Spela på Varberg-Nybro hos Betsafe
Spela nu
RalleArvid - 6 Januari 2015 - 22:25
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
nic2cin - 2015-01-07 21:02

Vilket "fynd" det blev. Luktar väldigt konstigt.
Detta blev dyrt.

Robins - 2015-01-07 15:20

Läget i Vikings: Det blir en del förändringar i Vikings sett till lördagens match mot Dalen. En hel del spelare saknades på träningen i tisdags. Men de som missar matchen är Henrik Sirbäck och Kristian Frisk, båda sjuka. Dessutom missar Rasmus Djerf matchen på grund av en ond nacke. Backen Viktor Bolin är tillbaka i laget efter att ha fått utgå (yrsel) i premiären mot Halmstad. Målvakten Troy Davenport är tillbaka i spel, men börjar på bänken. Sebastian Andersson står.

KennethK - 2015-01-07 10:29

"fem saknades på träning". Vilka spelare var det som saknades och är det klart att ingen av dem kommer kunna spela?

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: