Final i Delray Beach och det är amerikanen Donald Young som överraskande tagit sig hit genom att spela väldigt fin tennis. Nu ställs han emot Ivo Karlovic som tagit sig till finalen genom att servat fenomenalt.

Ivo Karlovic har ännu inte blivit bruten under denna turnering. Han har servat felfritt och nätspelet har varit riktigt bra.

Även Donald Young har spelat väldigt bra och vunnit över Tomic och Dolgopolov bland annat. Men Karlovic är en helt annan typ av motståndare. Då Karlovic är väldigt svårbruten är det inte många som kan hålla koncentrationen en match igenom. Gör man ett dåligt game och Karlovic får ett break brukar setet oftast vara över.

Andra spelare med en enorm serve som Karlovic är Isner och Raonic.
Donald Young har förlorat samtliga tre möten mot Raonic, samtliga fyra mot Isner och han har tidigare mött Karlovic en gång på grus 2011 och även då förlorade han. Så han har aldrig vunnit som en spelare med denna typ av serve.

1.62 som Pinnacle erbjuder på Karlovic som ännu inte blivit bruten tycker jag är bra. Tar detta med 6/10 units. Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip