Speltips

Speltips Newcastle Jets - Sydney

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-03-06 09:30 Spela här

Speltips Newcastle Jets - Sydney
Land: Australien Liga: A-League
Odds: 3.25 Speltips: Newcastle Jets Över 1.5
2015-03-06 09:30 Newcastle Jets - Sydney Newcastle Jets Över 1.5 3.25 master

OBS: Matchstart 09.40

Newcastle Jets tar emot Sydney. Hemmalaget ligger risigt till, men har spelat allt bättre på sistone och har nu tagit poäng i tre raka matcher. Bortalaget Sydney har nog varit det bästa laget efter uppehållet, fastän man läckt rejält defensivt sett. Har nu inte förlorat på ett väldigt bra tag och lär spela lika offensivt som på sistone då det är där styrkan ligger.

Jets har tre raka oavgjorda matcher, WSW och CCM, trist motstånd som resulterat i målsnåla tillställningar. Borta mot Wellington stod laget upp på ett bra sätt och fick en poäng efter 2-2. Massa nya namn i truppen vilket faktiskt har gjort laget starkare där man fått en ny energi och motivation. Nytt tillskott i truppen är yttern Enver Alivodzic som fick dryga 50 minuter senast. Sett allt bättre ut och på hemmaplan står dom allt som oftast för ett tufft motstånd.

Laget får tillbaka två startspelare till denna match, vilket bara är positivt då dom nog kommer gå rakt in i startelvan. Kantarovski och Hoole.

Sydney har gått som tåget på sistone och senast blev det en seger i derbyt mot WSW med 3-4. Då spelade man Över 1.5 på dem vilket satt utan bekymmer. Nu tycker jag dock att oddsen på Sydney är alldeles för snåla, och låter bli spel på dem, fastän jag tror man mycket möjligt kan göra minst två mål.

Defensiven är ett stort frågetecken. Fastän laget inte förlorat på evigheter är defensiven allt annat än stabil. 10 insläppta mål på 5 matcher som spelats efter uppehållet. Verkligen inte bra. Alltså två mål/match. Och lättare blir det inte för tränaren Arnold att ordna upp defensiven när man saknar tre nyckelspelare. Ordinarie backarna Faty och Gersbach och även defensive mittfältaren Tavares som gjort det oerhört bra sedan han kom till klubben. Faty saknades senast och det såg riktigt illa ut, vilket tre insläppta mål säger. Nu är alltså även vänsterbacken Gersbach borta från spel, vilket är ett tungt avbräck då han fått väldigt mycket speltid under säsongen. Tavares har varit ruskigt vass av det jag har sett hittills, men ersättaren Antonis är inte mycket sämre. Hur man än vrider och vänder på det, så är en redan skakig defensiv ännu mer skakig med dessa tunga avbräck som man drabbas med inför detta möte.

Newcastle Jets har stått för skrällar förr. Vi minns 2-1 mot Adelaide. 2-2 borta mot urstarka Wellington är imponerande. Man har gjort två mål mot Melbourne City. Det finns kvalité i laget, men det har handlat mycket om oflyt också. Nu med ny energi i truppen har det sett mycket bättre ut och att kunna skaka om Sydney som har en ostabil defensiv som dessutom drabbas med tunga avbräck, ser jag som ganska troligt.

Vi får Över 1.5 på Jets till otroligt höga 3,25 som jag ser som alldeles för högt och felsatt med tanke på förutsättningarna!

Mitt spel: Newcastle Jets Över 1.5 mål @ 3,25

Övriga spel
Målskytt
Edson Montano @ 3,75
Enver Alivodic @ 7,50

Oavgjort+Över 2.5 mål @ 12,00

Lycka till vid eventuell rygg!

Med vänliga hälsningar, Master

EDITERAD 2015-03-05 18.03:06

master - 05 Mars, 2015, 18:03

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Lindholm - 2015-03-06 08:00:23

Jag valde Sidney & blgm @3,4.
Båda kan sitta :)
Lycka till!