Amerikanen Austin Krajicek ställs mot Denis Istomin i första rundan av Indian Wells. Ser ett extremt stort spelvärde på att Krajicek minst skall ta ett set mot Denis Istomin.

Krajicek har haft en stabil inledning på året, med en kvartsfinalplats i Memphis som bästa resultat (Förlust mot Nishikori). Bara under 2015 har han besegrat spelare som Ivo Karlovici (rankad 25) & Mikhail Kukushkin (rankad 58). Krajicek har ett facit på 8 vinster & 6 förluster under 2015. Han har minst tagit 1 set i 11 av dessa 14 matcher, dock var han tvungen att ge upp Mot Klahn (3-6 1-3 RET).

Istomin har inlett året halvknackigt, med endast 3 vinster på senaste 10 matcherna. Han har minst tappat ett set i 7 av dessa matcher & i en av matcherna var motståndaren tvungen att ge upp efter första set. Istomin har en hög högstanivå men brukar uppleva allt för många dippar under matchens gång. Fullt logiskt på ett sätt, då han spelar en extremt aggressiv tennis & går allt som oftast för "Winners".

Krajicek har en hyper-effektiv serve som han använder extremt bra. Har han en hög procent på sina första servar så finns definitivt chansen för en vinst, men jag garderar lite & spelar Krajicek att minst vinna ett set på William Hill till @1,72.

//Tennistipset

EDITERAD 2015-03-13 03.02:59

This is the stats tab
This is the post tip