Speltips

Speltips Torino - Zenit

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-03-19 21:00 Spela här

Speltips Torino - Zenit
Land: Italien Liga: Europa League
Odds: 2,08 Speltips: 2 (+0 asian)
2015-03-19 21:00 Torino - Zenit 2 (+0 asian) 2,08 LelleSandahl

OBS! Avspark 21.05.

Trots en del anfallsproblem lyckades Nottingham vinna komfortabelt mot brunkargänget Rotherham (2-0). Kan det vara så att Forest är på väg mot en playoffplats? Formen är onekligen stark. Europa League väntar i kväll och det känns som att Torinos drömform är borta.

Senaste mötet
Zenit St. Petersburg - Torino 2-0 (1-0)
* Benassi utvisad efter två gula på 27 minuter.

Torinos form
F, F, F, V, V

Senaste match
Torino - Lazio 0-2

Zenits form
O, V, V, V, V

Senaste match
Torpedo Moskva - Zenit 1-1

Efter en oförståeligt imponerande formtopp har Torino nu hamnat i en poängmässig svacka. Tre raka torskar mot Udinese borta (3-2), Zenit (2-0) och hemma mot Lazio (0-2) så sent som i måndags. Giampiero Venturas mannar har överträffat alla förväntningar sedan de förlorade anfallsparet Cerci-Immobile inför den här säsongen. Men de har överpresterat och nu är det kanske dags för en svacka igen. Benassis två gula kort har försatt laget i ett mycket, mycket svårt läge inför Europa League-returen mot ryska serieledaren Zenit. Axel Witsel och Domenico Criscitos kassar såg till att fixa 2-0 med sig till Turin. Torino måste alltså gasa från start och visst kommer Hulk, Rondón mfl att få sina lägen att punktera dubbelmötet. Zenit har inga nya frågetecken förutom innermittfältaren Javi Garcia som är avstängd. Arshavin fortfarande out liksom Fayzulin, Kerzhakov och Anyukov. Tunga avbräck på pappret men notera att ingen förutom Javi Garcia spelade matchen i Ryssland. Torino får klara sig utan avstängde syndabocken Benassi medan både Masiello och Vives är osäkra.

SPELTIPS
Den ryska serieledaren ska trots ett par avbräck hålla en högre nivå än ett lag som ligger nia i Serie A, har tre raka förluster bakom sig, och måste öppna upp sig från första minut. Hulken lär få ett par lägen och det räcker nog med att göra ledningsmålet för att matchen ska vara över. Då måste Toro alltså göra fyra mål framåt och det kommer knappast hända i nuvarande form. Tror stjärnorna i Zenit lurar hemmalaget i kväll och väljer att gå in på Zenit +0 asian (pengarna tillbaka vid oavgjort) till härliga 2,08 hos bet365 (3/5 units). I förra omgången slog Zenit ut holländska serieledaren PSV efter 1-0 borta och 3-0 hemma. Även om Torino har ett starkt hemmafacit i Europa tror jag inte den här uppgiften är svårare med två måls fördel från första omgången.

Vad tror ni om matchen?

@lellesandahl på twitter

EDITERAD 2015-03-19 12.42:04

LelleSandahl - 19 Mars, 2015, 12:42

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
PatrikO - 2015-03-19 18:02:51

Varför ger "insatsen tillbaka på oavgjort" 1.90 odds. Medans +0 asian ger 2.05? Man får väll tillbaks insatsen på båda om det blir kyss? och om zenit vinner så vinner du.