Speltips

Speltips Bourchier/Guccione - De Waard/Polmans

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-03-25 04:30 Spela här

Speltips Bourchier/Guccione - De Waard/Polmans
Land: Australien Liga: ITF Australia
Odds: 1.53 Speltips: Waard/Polmans
2015-03-25 04:30 Bourchier/Guccione - De Waard/Polmans Waard/Polmans 1.53 Tennistipset

Hitta en nattmacka från Australien som jag tycker är väldigt bra och måste dela med mig av trots att oddsen snabbt kan ändras på ITF turneringar.

Polmans och De Waard har spelat med varandra tidigare och fått fin utdelning. De avslutade sista månaderna i 2014 att vinna en itf dubbel ihop där de bland annat besegrade Mitchell Krueger och Andrew Whittington i finalen vilket är oerhört imponerande.

De Waard inledde året med att spela dubbel med Christopher O´Connel där de gick till final och förlorade mot Reid/Ball. Turneringen efter spelade han med Jacob Grills. Även då gick han till final men som turneringen innan blev Reid/Ball för bra i finalen.

Förra veckan spelade han ihop med Polmans igen men som de två turneringarna tidigare ställdes de mot Ball/Reid som de förlorade mot.

Nu ställs de emot Bourchier och Guccione. Observera att det inte är Chris Guccione utan Daniel Guccione.
Bourchier har haft några fina skalper i dubbel i år men de matcherna har kommit med Marc Polmans som han i denna match kommer att ställas emot. Daniel Guccione som Bourchier spelar med är sämst av dessa fyra på courten. Han har för övrigt i år spelat 3 dubbelmatcher och förlorat samtliga i två raka set.


1.53 på att heta De Waard och Marc Polmans besegrar en usel Daniel Guccione och en okej Harry Bourchier tycker jag är bra.

Tar detta med 4/10 units. Lycka till vid rygg.

EDITERAD 2015-03-24 18.39:30

Tennistipset - 24 Mars, 2015, 18:39

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!