Murray har i år hittat tillbaks till sin fina form igen och sopat banan med spelare som han ska besegra. De de som lyckats hota honom lite grann förutom förlusterna emot Coric, Simon och Djokovic är just spelare med en bättre serve än övriga på touren.

Kevin Anderson är i väldigt fin form och han har 15 vinster på 22 spelade matcher. Anderson är en spelare med en väldigt bra serve och en ordentlig forehand. Trots sin längd måste jag ändå säga att han har en helt okej backhand till skillnad från övriga spelare med denna längd (Karlovic,Isner,Querrey).

I de 7 förlusterna som Anderson har han inte lyckats klara denna lina 1 gång och det var emot Nadal i Australian Open.
Annars har han klarat det mot spelare som : Kubot,Vesely,Nishikori x2, Lu och Isner.


Som tidigare nämnt är det spelare med en bättre serve än övriga som hitills lyckats plockat hyfsat många gems mot Murray.
Berdych tog set emot honom, Kyrgios tog ett set till tiebreak, Dimitrov tog set, Muller förlorade 6:4 7:5 och Isner där två set gick till tiebreak.


Jag tror Anderson kan följa med Murray ordentligt i ett set här och tycker +5 på Anderson som Betsafe erbjuder är bra. Skulle Murray t.ex. vinna 6:4 6:3 blir det pengarna tillbaks.

Tar detta med 5/10 units. Lycka till vid rygg.

This is the stats tab
This is the post tip