Speltips

Speltips Växjö Lakers v Skellefteå

Sport: Ishockey Spelstopp: 2015-04-14 18:30 Spela här

Speltips Växjö Lakers v Skellefteå
Land: Sverige Liga: SHL
Odds: 2,05 Speltips: SAIK ML
2015-04-14 18:30 Växjö Lakers v Skellefteå SAIK ML 2,05 holms

Jag har sagt SM guld till Växjö från start och tänker inte vika mig från det tipset. Och dumt vore väl det efter att det direkt stal en match uppe i Skellefteå. Men förhoppningsvis så lär det krävas en till, för till det här oddset på Skellefteå så kan jag inte annat än att tro att de utjämnar direkt. Om det så krävs en förlängning för det.
Att få över dubbla polletterna på DETTA Skellefteå, inklusive övertid, det är helt enkelt för bra för att låta bli. Vad än motståndet heter.

Växjö Lakers genomförde en helt perfekt bortamatch senast. Det i kombination med att Cristopher Nihlstorp stod på huvudet ett par gånger resulterade i 1-0 i matcher till Växjö.
Men det går inte att komma i från att när Skellefteå tryckte gasen i botten vid ett par tillfällen så såg man vilket jävla vasst hockeylag det där är.
Nu körde man dock fast alldeles för många gånger. Växjö spelade som sagt en väldigt smart bortamatch, vilket är melodin för att knäcka seriesegrarna över sju matcher.
Nu lär vi knappast få se ett lika defensivt Lakers, och det tror jag ju kommer att gynna gästerna oerhört, som slipper fångas i sillburken gång efter annan.

Vissa tungor hävdar att SAIK är för mätt för att vinna ytterligare en final. Efter att ha varit i final i fem raka nu.
Men då ska man kanske påpeka att halva laget är utbytt och den som har sett den minsta form av mättnad hos den här gruppen under säsongen, den får gärna slå en signal och berätta hur, var och när.

Jag vill tro att det blir mindre kamp och mer öppen ishockey här, och det borde sannerligen gynna de långväga gästerna som har visat vilket speed det är i grejerna när allt stämmer.
2,05 på ML spelet, jo jag tackar ...

holms - 14 April, 2015, 00:25

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!