Speltips Växjö Lakers v Skellefteå

Sport: Ishockey
Spelstopp: 2015-04-14 18:30
Land: Sverige
Liga: SHL
Odds: 2,05
Speltips: SAIK ML
Spela på Speltips Växjö Lakers v Skellefteå
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på SAIK ML
Jag har sagt SM guld till Växjö från start och tänker inte vika mig från det tipset. Och dumt vore väl det efter att det direkt stal en match uppe i Skellefteå. Men förhoppningsvis så lär det krävas en till, för till det här oddset på Skellefteå så kan jag inte annat än att tro att de utjämnar direkt. Om det så krävs en förlängning för det.
Att få över dubbla polletterna på DETTA Skellefteå, inklusive övertid, det är helt enkelt för bra för att låta bli. Vad än motståndet heter.

Växjö Lakers genomförde en helt perfekt bortamatch senast. Det i kombination med att Cristopher Nihlstorp stod på huvudet ett par gånger resulterade i 1-0 i matcher till Växjö.
Men det går inte att komma i från att när Skellefteå tryckte gasen i botten vid ett par tillfällen så såg man vilket jävla vasst hockeylag det där är.
Nu körde man dock fast alldeles för många gånger. Växjö spelade som sagt en väldigt smart bortamatch, vilket är melodin för att knäcka seriesegrarna över sju matcher.
Nu lär vi knappast få se ett lika defensivt Lakers, och det tror jag ju kommer att gynna gästerna oerhört, som slipper fångas i sillburken gång efter annan.

Vissa tungor hävdar att SAIK är för mätt för att vinna ytterligare en final. Efter att ha varit i final i fem raka nu.
Men då ska man kanske påpeka att halva laget är utbytt och den som har sett den minsta form av mättnad hos den här gruppen under säsongen, den får gärna slå en signal och berätta hur, var och när.

Jag vill tro att det blir mindre kamp och mer öppen ishockey här, och det borde sannerligen gynna de långväga gästerna som har visat vilket speed det är i grejerna när allt stämmer.
2,05 på ML spelet, jo jag tackar ...
Spela på Växjö Lakers v Skellefteå hos Unibet
holms - 14 April 2015 - 00:25
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: