God eftermiddag.
Här väljer jag att gå utanför mina Italienska gränser för att jag har hittat ett fint spelvärde som står i skrivande stund @2.50 på ett lag som går som tåget på hemmaplan, vad sägs om ett facit på 12-3-0 på alla deras matcher där eller den fakta att de gör nästan 2 mål varje hemma match och har släppt in ynka 8 mål på 15 matcher?

Jag talar om Aachen som befinner sig på en andra plats i en liga där mycket kan ske under de sista veckorna av säsongen.
Man har allting i sina egna händer inför kvällens match och en trepoängare hade suttit mycket fint inför slutspurten som stundar.
Man vann senaste hemmamatchen inför publikrekord denna säsong mot nuvarande serieledaren M.Gladbach II som hade 2 truppspelare från A-laget nere och ifrån start vilket var oerhört viktigt och mycket starkt gjort.

Motståndare för kvällen är V.Köln som håller på att göra en fin säsong. Man är lite av en uppstickare om man säger så.
Dem befinner sig strax bakom Aachen alltså är detta en toppmatch om man ska gå efter tabellen bara.
Deras facit på alla 14 spelade borta matcher är 5-6-3 vilket får ändå klassas som någorlunda bra.

Båda lagen är bra defensivt då dem har bara släppt in 19(Aachen) / 21(V.Köln) vardera.

Det som talar för Aachen är att dem är det bättre laget i grund och botten med bättre spelare större faciliteter och högre ambitioner samt ekonomiska muskler även om dem är ringa om man ska se det ur ett större perspektiv.
Man vill gå upp och har fått krav på sig av fansen att göra det för att komma tillbaka till dem högre divisionerna som man tillhörde för inte så längesedan. Inställningen blir viktig ikväll. Den som vill vinna mer, kommer att vinna och där lutar det över till Aachens favör i mina ögon då dem har så mycket mer att spela för och pressen är på deras sida medan V.Köln kan ta det som det kommer även om dem också säkerligen vill avancera inom det Tyska seriesystemet..

Hemma matcherna denna säsong som Aachen har varit genomgående bäst i ligan på är också en stor faktor till detta spel.
Inte en enda förlust har det blivit och det är urstarkt. Nu ställs man mot ett lag som är lite halvdant på bortaplan.
Alla vi vet hur mycket just hemmaplan betyder i de lägre divisionerna.

Aachen är det lag som har haft bäst publikstöd genom säsongen med 11000 supportrar i snitt varje match, även detta kommer spela en stor roll till kvällens match då det lyft man kan få som spelare vid ett möte som detta är enormt.

Med allting att vinna för Aachens del och de positiva tongångarna inom laget och runtomkring så tror jag de löser uppgiften mot ett för kvällen starkt V.Köln som tyvärr för deras del inte kommer att räcka till ikväll.

Jag litar på Aachen kort och gott.

Skador(Transfermarkt.de):

Aachen: Ermes(andra målvakten) avstängd på grund av ett rött kort & backen Guirino som är långtidsskadad sedan lång tid tillbaka.

V.Köln: -


Aachen @2.50 tar jag alla dagar i veckan med tanke på förutsättningarna.
Lirar även ett Resultat @12.00
2-0 till Aachen.

19.30 kör vi!

This is the stats tab
This is the post tip