Speltips

Speltips Montreal Canadiens - Tampa Bay Lightning

Sport: Ishockey Spelstopp: 2015-05-02 01:00 Spela här

Speltips Montreal Canadiens - Tampa Bay Lightning
Land: Kanada Liga: NHL-Playoffs
Odds: 2.11 Speltips: Bolts ML
2015-05-02 01:00 Montreal Canadiens - Tampa Bay Lightning Bolts ML 2.11 hockeystick

Montreal Canadiens - Tampa Bay Lightning

Goalies: Price (confirmed) vs Bishop (confirmed)

Wow vilken het matchserie vi har framför oss när nu Tampa Bay Lightning är tillbaka på ”the scene of crime” som Coach Coopers beskrev det som!

Montreal Canadiens löste tillslut avancemanget mot succélaget Ottawa Senators efter att haft en stabil 3-0 ledning i matchserien som man sedan började tappa när man darrade i två raka matcher. Man bet dock ihop och klarade av pressen då Carey Price klev fram som en gigant under Game 6 som spikade igen med ett x antal osannolika räddningar vilket gav segern till Montreal som kunde vinna med 2-0 efter sista målet i tom kasse. Montreal är vidare till andra omgången och det kan man inte ta i från de och man är såklart här av en anledning. Dock tycker jag inte laget visat prov på något stabilt spel speciellt offensivt då man saknar den där tyngden och pressen där man bara maler ner lagen. Man har levt mycket på att Carey Price spelat så bra som han kan göra och han är tveklöst den bästa målvaken i ligan just nu. Man ställs nu bort ett Tampa Bay som man skickade ut med 4-0 i förra årets slutspel. Jag måste dock säga att Tampa Bay verkligen hade gett Habs en match i den serien då man saknade ett par nyckelspelare som var väldigt skadebenägna, däribland Ben Bishop som visat otroligt fin form på slutet.

Tampa Bay Lightning klarade tillslut av Detroit Red Wings efter 7 matcher och man skulle ljuga om man sa att det inte var med hjärtat i halsgropen. Wings gjorde över 7 matcher en väldigt bra matchserie där man bland annat höll nollan två gånger inne i Amalie Arena där Bolts är ligans bästa lag offensivt sett. Sett över 7 matcher var den en matchserie som var väldigt svårläst då båda lagen hade höga toppar men låg dalar som man brukar säga. Nyckeln för Tampa Bay i den här serien kommer bli att man har ett jämnare grundspel då jag tycker att man är ligans kanske bästa lag när alltid stämmer för de. Ben Bishop som jag nämnde tidigare kommer återigen ställas som en nyckelfigur då H2H matchen mot Price kommer bli väldigt intressant och följa! Även Steven Stamkos måste komma igång ordentligt då han hade en halvtaskigt matchserie mot Wings där det var Tyler Johnson som fick agera hjälte flera matcher. Måste säga att Tampa har ett rejält sparkapitalt i Stamkos och skulle han komma igång i denna matchserie blir det väldigt tufft för Habs.

Historia

5 raka segrar i regular season för Tampa Bay mot Montreal Canadiens i år, vad betyder det? Nej väldigt lite skulle jag vilja påstå då båda lagen står på 0 igen här och det är slutspelshockey att vänta där allt kan hända. Dock måste såklart det vara lite mentalt jobbigt för Habs att känna att man inte lyckas knäcka Bolts i år.

Jag tror det kommer bli en jämn och sevärd matchserie mellan dessa lag där H2H duellen mellan Price och Bishop kommer bli avgörande. Jag tror dock Tampa har mycket goda chanser att ta en match direkt inne i Bell Centre i natt och jag kommer därför spela

Tampa Bay Lightning ML @ 2.11 med 3/6 units hos Pinnacle Sports

För fler spel
Twitter: @bethockeystick

Lycka till!

hockeystick - 01 Maj, 2015, 18:51

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!