Barcelona vann hemma mötet med 3-0 och har ett GULD läge att ta sig till final!

I denna matchen har Barcelona stor fördel med sig, varför? jo:

*På de fyra senaste matcherna har Barcelona gjort hela 19 mål.
*Barcelona har inte släppt in ett mål på dom senaste 7 matcherna.
*Bayern Munchen saknar fortfarande Robben, Ribery, Alaba, Badstuber och Rode.
*Bayern Munchen måste framåt och rejäla ytor och kontringar väntas för Barcelona.
*Barcelona har alla spelare tillgängliga och kommer ställa upp med bästa möjliga lag.

Bayerns försvarsspel ser inte heller speciellt stabilt ut just nu och får topptrion där framme i Barcelona lite för stora ytor smäller det direkt!

Tror vi kommer få se en liknande match bild som när Barcelona möte PSG i returen. Barcelona vann med 3-1 på bortaplan och då PSG behövde göra mycket mål och flyta fram laget straffades det bakåt och Barcelona dödade matchen direkt. 1-0 kom i den 14:e minuten, 2-0 i den 34:e och sedan spelades matchen mer eller mindre bara av.

Då Barcelona alltid vill vinna sina matcher oavsett om det behövs eller inte :)

Så @2.60 är riktigt bra här på Barcelona här :)
Handikappspelet på Barcelona känns också som en ganska stor chans att sitta. Då Bayern måste framåt och kontrar då Barcelona in som mot PSG ett 0-1 mål i första halvlek så kommer Bayern mer eller mindre ge upp denna matchen och då kan det helt klart komma mer mål av Barcelona!