Speltips

Speltips RNK Split - Hajduk Split

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-05-29 17:00 Spela här

Speltips RNK Split - Hajduk Split
Land: Kroatien Liga: 1.HNL
Odds: 2.25 Speltips: 1
2015-05-29 17:00 RNK Split - Hajduk Split 1 2.25 master

Sista omgången, inget av lagen har något att spela för, men båda lagen sägs vilja avsluta snyggt. Derbyn vill man alltid vinna! Lagen kommer från seger, Split med en imponerande bortavinst över Lok.Zagreb,
Hajduk Split med uddamålet hemma mot NK Zagreb.

Split har inte riktigt haft resultaten med sig på sistone, men känner sig nog stolta över fenomenala insatsen i cupfinalen mot självaste Dinamo. Matchen gick till straffar där Dinamo vann, stärkt självförtroende det såg vi inte minst i senaste matchen, 0-3 på bortaplan!
Saknar lite folk men det är inga jätteavbräck förutom Glavina som är osäker till matchen..

Värre är det för Hajduk, vann knappt senast hemma mot NK Zagreb, annars har man inte direkt rosat marknaden, bortaspelet har varit under isen.

4-0 mot Dinamo, 2-0 mot Zadar, 3-2 mot Istra är riktigt dåliga resultat. Har endast två bortasegrar sedan uppehållet i vintras och dom har kommit mot usla Osijek och Belupo.

Skadeläget? Det är det som avgör det här mötet. Hajduk vann bara med 1-0 senast, men då hade man i alla fall flera ordinarie med.... till denna match är stora delar av den elvan borta....

Hajduk saknar målvakten Kalinic, backarna Vrsajevic och Maloca, mittfältarna Susic, Mezga, Caktas och Milevsky, anfallarna Maglica och Gotal. 9 ordinarie spelare.

Tunga avbräck i alla lagdelar, kanske mest Gotal och Caktas som leder interna skytteligan på 9 mål... Maglica på 7 mål... Bästa målskytten i truppen till matchen är Balic på 4 mål....

Lagen har ställts mot varandra 3 gånger denna säsong, det har blivit två Split-segrar och en oavgjord. Då har Hajduk haft i princip alla dessa spelare med i matcherna mot Split!

Inget mer att säga här än att jag går blytungt på raka ettan. Allt talar för Split och när vi fortfarande får över två gånger degen så är det bara att hugga!!!

Lycka till vid rygg!

Sorry för en kanske mindre noggrann rek denna gång men så länge infon stämmer så ser jag detta spel som väldigt bra!

Mvh Master

master - 29 Maj, 2015, 01:11

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
EttKryss2 - 2015-05-29 13:14:14

ligger just nu på 1.90-1.95