Speltips Arsenal - Aston Villa

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2015-05-30 18:30
Land: England
Liga: FA-cupen
Odds: 1.82
Tips: Ö2,5 mål
Över 2,5 mål blir mitt spel i Arsenal-Aston Villa.

Trots att det är final tror jag det här går över 2,5. Arsenal gör sin andra raka FA-cupfinal och har för en gångs skull ett riktigt bra skadeläge. Kan bli följande elva:

Ospina,
Bellerin, Koscielny, MErtesacker, Monreal
Cazorla, Couqeilin
Ramsey, Özil, Sanchez
Giroud

Walcott, Wilshere och Oxlade-Chamberlain är spelare som också är tänkbara spelare.

Aston Villa har också ett okej skadeläge.

Richardson och Given är tveksamma, men kan förmodligen lira. Tänkbart lag:

Given,
Bacuna, Vlaar, Baker, Richardson
Cleverly, Westwood, Delph
Grealish
Benteke, Agbonlahor

Tim Sherwood har coachat Villa i 15 matcher. 9 har gått över. Det man framför allt fått till är ett bra anfallsspel. På de där 15 matcherna har man gjort 23 mål. Bentekes form har blivit allt bättre, Agbonlahor är alltid en habil PL-anfallare med sin snabbhet och Jack Grealish har imponerat med sin finurlighet. Mittfältet känns starkt med Delph, Westwood och Cleverly. Bör ha tillräckligt med power för att hota Arsenal.

Att Arsenal är ett över-lag rent generellt, det vet vi sedan tidigare. 24/38 ö2,5 i ligan t.ex. Jag lägger inte så mkt vikt vid att resultaten varit lite svaga de sista veckorna. Inte haft något att på allvar att spela för samtidigt som man trots allt skapat tillräckligt för att vinna klart mot både Swansea och Sunderland. Med den offensiven laget har brukar målen komma förr eller senare. Bakåt vet vi att det kan smälla till när som helst, även om det i ärlighetens namn blivit bättre de senaste säsongerna.

7 raka matcher mellan de här lagen har gått ö2,5.
19/21 senaste FA cupmatcher för Villa har gått över 2,5 också.

Men det är inte främst baserat på statistiken jag väljer ö2,5. Sherwood känns inte som den taktiskt drillade coachen som parkerar en buss och tar ut ett lag som är så pass disciplinerat att de bara stänger ner motståndarnas anfallsförsök. Han kör. Villa kör. Arsenal vet vi hur de är, nästan oavsett vad det står är det offensivt tänk. Har en oerhört offensiv balans på laget med 5 renodlat offensiva spelare och ytterbackar som går med i varje anfall. Kan definitivt se att båda lagen gör mål här (blgm är också ett spel-alternativ) men för min del räcker det med ö2,5.

@nokkan21
Spela på Arsenal - Aston Villa hos Betsson
Spela nu
Polsater - 29 Maj 2015 - 20:49
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: