Jag spelar Någon spelare att komma tillbaka efter 0-1 i set
Tsonga har kommit tillbaka bra efter sin skada han spelar inte på sin högsta nivå men han närmar sig här ställs han mot Berdych som petat Nadal från topp 4 och klättrat till 4 plats på rankingen.

Tsongas bästa resultat innan franska är en tredje omgång i masters i Madrid och Rom i Madrid förlorade han mot Berdych ganska enkelt i två raka set.

Berdych är svårslagen i grand slam sammanhang och han behärskar ju alla underlagen, jag tycker han har en fördel av underlaget idag då Tsonga trivs
bäst på Snabbare underlag där han får mer utdelning.
Berdych kan hålla igång bollen bättre och gör inte många misstag vilket kommer
att ge Tsonga problem , fransmannen kommer att bli tvingad att gå för snabba
avslut om han ska ha någon chans.

Berdych har spelat riktigt bra tennis på gruset och tagit sig till final i Monte Carlo där han förloarde mot Djokovic, semifinal Madrid och en kvartsfinal i Rom han kommer in med bra självförtoende till den här matchen.

Ska Tsonga ha någon chans idag tror jag han behöver få med sig första set och han kommer troligen gå ut hårt, jag tror han kan ha en bra chans att ta första set men får svårt att gå hela vägen det vill säga att Berdych blir för svår i en fem setare och kommer att hålla en högre nivå ju längre matchen går.
Berdych är ju ruskigt stabil och har ett bra tryck i slagen han gör ju dessutom få misstag och Tsonga kommer få svårt att räcka till i de längre bollduellerna.
Spelet går även in om Tsonga skulle lyckas vända 0-1.







EDITERAD 2015-05-31 11.49:03

This is the stats tab
This is the post tip