Speltips

Speltips Muller - Dimotrov

Sport: Tennis Spelstopp: 2015-06-18 13:45 Spela här

Speltips Muller - Dimotrov
Land: England Liga: ATP Queens
Odds: 1,74 Speltips: Muller + 1,5 set
2015-06-18 13:45 Muller - Dimotrov Muller + 1,5 set 1,74 Tennistipset

Muller upplever sin bästa säsong i skrivandets stund. Han har verkligen presterat i år, trots en del otur då han bland annat stött på Novak Djokovic vid de båda Grand-slamsen i Australien Samt Paris. Muller, som bara för ett år sedan kämpade med att kvala in till Challengers, spelar på ATP-touren regelbundet & med en enorm lycka.

Muller är enormt svårbruten. Han har en serve som tillhör den absoluta toppen i dagens tennis & det som skapar enorma problem för motståndarna är hans oberäknelighet då han är en vänsterhänt servare. Han producerade bland annat 40 ess i hans senaste match mot Youzhny, då förstår ni hur svårläst han är vid serveögonblicket.

Dimitrov kommer ifrån en tuff förlust i Franka Öppnas första omgång. I den första rundan av Queens besegrade han Sam Querrey efter många om och men. Han låg nämligen under med 1-0 i st & hade break upp i andra innan vändningen kom. Det fanns enormt många frågetecken i den matchen då mycket inte klickade för bulgaren. Inte nog med detta, så har Dimitrov haft problem med storservare genom åren. Syftar inte minst på hans H2H möten med både Karlovic & Isner.

Dessa herrar mötte varandra för några månader sedan i Rotterdams inomhusturnering, då vann Muller i två raka set. Nu är underlaget gräs, vilket inte bör vara till Mullers nackdel då han trivs enormt mycket på gräset.

Nu behöver alltså Muller endast vinna 1 set för spelet att sitta. Jag tvekar inte på att lira Muller + 1,5 set hos Unibet till @1,74.

Tennistipset - 18 Juni, 2015, 09:59

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!