Speltips

Speltips Ludogorets - Milsami

Sport: Fotboll Spelstopp: 2015-07-14 19:30 Spela här

Speltips Ludogorets - Milsami
Land: Bulgarien Liga: Champions League kval
Odds: 1,625 Speltips: 1 (-1,5)
2015-07-14 19:30 Ludogorets - Milsami 1 (-1,5) 1,625 Aston

Bulgariska mästarna Ludogorets är ett bra lag. Har flera brassar i laget där skyttekungen Juninho Quixada är den mest namnkunnige. Laget har rutin från europaspel och tog sig till gruppspel i CL förra säsongen efter kval.

Milsami är dito i Moldavien där de lyckades komma före Sheriff Tiraspol som annars prenummererat på mästartiteln. Känns på förhand som att den moldaviska ligan är både ett och två snäpp sämre än den bulgariska. Nästan uteslutande moldaver i Milsami och några stjärnor att tala om finns ej.

Tror att Ludo vill avgöra så snabbt de kan på hemmaplan för att inte sätta sig i en svårt situation inför returen. Bör kunna städa av moldaverna med minst två mål.

Kort rek pga tidsbrist men det här ska vara klasskillnad och även om de är cup så lär inte det vara någon underskattning.

Förra säsongen så ställdes Ludo mot Dudelange från Luxemburg och vann hemma i första matchen med 4-0. Samma Dudelange ställdes för övrigt Milsami mot förrförra säsongen då det kvalades till Europa League och då vann Milsami hemma med 1-0 och kryssade borta (0-0).

Kul kuriosa, båda lagen har smeknamnet "örnarna" men här blir det nog Ludogorets som flyger högt och Milsami som kraschlandar.

Lycka till vid rygg

OBS spelstopp 19:45

Aston - 14 Juli, 2015, 09:09

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!