Lindell satt bra till 2,70 jag tror däremot inte Ymer orkar med att skrälla mot
Belluci.

Belluci-Ymer

Belluci har spelat bra grus tennis i år en titel har det blivit på underlaget i Geneve där han bland annat plockade bort Baghdatis, Ramos Vinolas och Giraldo innan han slog Joao Sousa i finalen.
Belluci har även en tredje omgång i masters i Rom i år och en andra omgång i Masters i Madrid och en semifinal I Ecuador i början av året.

Ymer har haft ett bra år och han kvalade ju bland annat in till Wimbledon där Karlovic blev för stark men han gjorden en bra insats, en titel på grus har det blivit på challenger nivå.

Ymer har bevisat att han kan slå bra spelare på underlaget men Belluci har spelat riktigt bra grus tennis i år och det skiljer nästan 100 placeringar på rankingen,
jag tror Belluci blir för svår för Ymer brasilanaren har en riktigt bra lottning och Lindell i en andra omgång ska va en enkel match sen ser den under halvan av lottning en inte oslagbar ut så en final för en motiverad Belluci är ingen omöjlighet.

Vanni-Ramos Vinolas

Ramos verkar ha hittat formen han kommer från vinst i challenger på grus i Italien utan att ha tappat set på vägen fram.

Vanni har haft ett bra år och har ju bland annat kvalat in till både Wimbledon och Franska Öppna i år vilket är en stor framgång då han mest spelar på challenger touren annars.

Det skiljer nästan 100 placeringar på rankingen även här och Ramos ska va stor favorit i mina ögon, Vanni har åkt ut i första omgången i sina två senaste turneringar medan Ramos verkar ha hittat formen.

This is the stats tab
This is the post tip