Vi har en drömkvartsfinal att se fram emot i ATP-turneringen i Umag. Jag hade hellre velat se denna match i finalen istället men på grund utav Kohlschreibers ranking så är han inte seedad i turneringen. Fransmannen Monfils ställs alltså emot tysken Kohlschreiber & det är alltid hugget som stucket dessa herrarna emellan, trots att Monfils leder H2H komfortabelt (10-2).

Jag ser ett enormt spelvärde på över 22,5 gem i matchen. Varför?

Det var varit en ensidig affär i inbördesmöten. Monfils dominerar den kategorin med 10-2. Men hör och häpna. Av dessa 12 matcher, så är 3 av dessa vid DC sammanhang (bäst av 5 set) vilket är irrelevant i detta skede. Så vid 9 sammanhang har dessa herrar spelat sammanlagt 276 gem. 276 dividerat på 9 blir 30,7. I snitt spelar dessa herrar 30,7 gem när det är bäst av 3 sets matcher. Detta betyder med andra ord att spelvärdet är enormt då linan ligger på 22,5 gem.

Båda spelarna är beroende av sina servar som dem använder ypperligt. De är extremt solida från baslinjen & producerar enormt få misstag. Vi kan med andra ord ha en enormt lång match att se fram emot där få poäng åt något håll kommer fälla avgörandet.

Jag nyper över 22,5 gem i matchen till @1,83 på bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip