Speltips Johnson - Lu

Sport: Tennis
Spelstopp: 2015-08-27 22:30
Land: USA
Liga: ATP Winston-Salem
Odds: 1,62
Speltips: Johnson
Spela på Speltips Johnson - Lu
Hämta din bonus på 1000 Kr här
Spela på Johnson
Blir faktiskt djupt förvånad om Johnson inte slår ut Yen-Hsun Lu i Winston-Salem. Det var ett riktigt krampaktigt framträdande från Lu i förra omgången mot Chung och han ska vara riktigt glad att han lyckades ta sig förbi koreanen.

Lu tog en medical timeout vid ställningen 5-5 i tredje set och var märkbart sliten, jag är inte helt säker men tror att det var axeln som spökade.

Hur som helst, tror inte att han är sugen på att äventyra US-Open och dessutom gör ju Johnson en riktigt bra turnering. Nästan i klass med Washington för en månad sedan. Jag tycker att hans vinster mot Groth och Tsonga väger betydligt tyngre än Lu´s segrar mot Haase och Chung. Lägg därtill att det inte var många veckor sedan som han slog Sock, Dimitrov och Tomic (plus matchbollar mot Isner).

Med tanke på att Lu knappast kan upprätthålla ett stabilt servande lär hans servegem bli betydligt öppnare än Johnson som egentligen bara slarvade när han blev bruten mot Tsonga (och höll sig obruten över 15 servegem mot Groth).

Nej, ju mer jag tänker på det, ju mer övertygad blir jag att Johnson vinner det här:

Formen, fysisk status, kapacitet och hemmaplan väger över till amerikanens fördel. Orkar verkligen Lu springa som en galning längst baslinjen ännu en match? Tror att Johnson slår sönder hans försvar rätt enkelt idag.

Finns till 1,62 hos Ladbrokes.
Spela på Johnson - Lu hos Ladbrokes
Poldan - 27 Augusti 2015 - 11:25
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
DENNISS - 2015-08-27 13:41

Johnson måste ju ha en jätte chans att ta hem hela turneringen starkt att slå tsonga även om han troligen hade us open i huvudet

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: