Speltips Cypern-Wales

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2015-09-03 20:45
Land: Internationellt
Liga: EM-kval
Odds: 2.50
Tips: Ö2.5
Landskampsdags igen och i väntan på den stora matchen i öst på lördag så måste vi ändå hitta något uppvärmningsgodis redan under torsdagskvällen. I den jakten känner jag mig nöjd med vad jag har hittat - nämligen ett klart överodds i mina ögon.

Wales går som tåget i grupp grupp b och har hittills inte förlorat en enda match efter fyra segrar och två oavgjorda. Cypern borta är en kämpig match. Den man absolut förväntas och bör vinna om man ska vara ett topplag men samtidigt långt ifrån en trea att ställa ut skorna och hämta.

Cypern å sin sida har precis som jag är inne på varit extremt tuffa att rå på för det mesta. Förutom genomklappningen borta mot Belgien har laget vunnit borta mot Bosnien och stått upp riktigt bra både mot Wales borta och Israel hemma där det blev uddamålsförluster efter 2 gånger 1-2.

Wales stod för en taktiskt klanderfri 0-0-match borta mot Beligen och vann dessutom hemma med 1-0 mot gruppfavoriterna senast. Dessa två matcher är att betrakta som anomalier eftersom det är de enda matcherna i gruppen då Wales ställer upp som underdogs på kontringar och nöjer sig med att hålla nollan. I övriga matcher är prioriteten inte att hålla nollan och gneta till sig en poäng utan snarare att själva föra matchen och låta sin tunga offensiva sköta de tre poängen och göra ett par mål. Nu möter man ett Cypern som inte direkt gjort sig kända för att parkera bussen utan som garanterat kommer satsa offensivt precis som de alltid gör. Oavsett vilket lag som stårpå andra sidan så kan man förvänta sig målglada historier.

Cypern kommer gå för att knocka Wales här och Wales kommer absolut inte ha någon överdriven respekt för Cypern. Det här är upplagt för en svängig,öppen och trevlig fotbollsmatch där jag förväntar mig att båda lagen hittar målet. I samtliga av Cyperns sex kvalmatcher har det blivit över 2.5 mål och jag tror definitivt vi har en svit som förlängs nu mot Wales.

Senaste mötena lagen emellan har Bjudit på följande resultat:

2-1
3-1
3-1

Även om man inte ska läsa in allt för mycket i matcher som har några år på nacken tycker jag ändå det finns ett värde i att se vad det är för typ av muskler vi pratar om här då vi jämför lagen. Det är inga 5-0 åt något håll här utan ett resultat i 2-1 eller 1-2 eller 2-2-regionen är högst troligt även denna gång enligt mig.

Extremt fina 2.50 bjuds vi hos Unibet för över 2.5.

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid
Spela på Cypern-Wales hos Unibet
Spela nu
RalleArvid - 3 September 2015 - 01:25
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
mannen10 - 2015-09-03 16:48

ser lovande ut, ryggar denna!:)

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: